میگه نمیشه مهریتو برگردونی سرجاش و حق طلاقو پس بدی بهم؟ گفتم نه جانم نمیشه، من و تو هم بخوایم نمیشه. یعنی یه حق طلاق بدون مهریه هم انقد سوختن داره برای مردای زورگوی خیانتکار که زوری میخوان زنشونو نگه دارن؟
خب اونجوری نه طلاق میده نه مهریه میده کلی هم ازار میده التماسش هم باید کرد
همشون همینجورن ی مشت عتیقه
میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای میره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آلعلی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌
حالا چرا مهریت رو بخشیدی در هر صورت مهریت رو میزاشتی اجرا بیشتر میسوخت خودش میومدبدو بدو طلاقتو میداد
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
حالا چرا مهریت رو بخشیدی در هر صورت مهریت رو میزاشتی اجرا بیشتر میسوخت خودش میومدبدو بدو طلاقتو میدا ...
چون شرایطشو نداشتم.. مهریه اجرا گذاشتن جا و مکان میخواد. من خونه اقوام رده دوم رفته بودم. پر مادر اینا فوت کردن. حمایت درست حسابی نداشتم که چند ماه و چند سال بشینم جایی که امن باشه و دور از دسترسش باشه و دوندگی های مهریه رو کنم. روحیه شوهرمم میشناختم که چه اقداماتی بعدش میکرد.. بهرحال شرایطمو سنجیدم و مجبور به انتخاب شدم. ولی سفته اینا ازش دارم
چرا میخواد اینکار رو کنه ؟ مگه کنار هم آروم در حال زندگی نیستین دنبال دعواست؟
آره سرش درد میکنه واسه بحث و بازیهای روانی. در واقع خودشو گول میزنه، من که شناختمش. ولی خب پتانسیل گول زنندگیش بالاست، منم ضعف شخصیت دارم هر بار میرم مجابم میکنه با ترفندایی که بیاد دنبالم و اولاش کمی خوب میشه و بعد مدتی میشه همون آدم سابق
بعد میگفت مهریه ببخش تا طلاقت بدم🤣بهترین چیز همون حق طلاقه
نه بابا الان با قدیم فرق کرده مردها اکثرشون بی عرضه شدن ببینن زن میخاد مهریه بگیره میگن هم مهریه بدیم هم خرجشو ولشکن خیلی دیرم اینجوری اون قدیم بود طلاق دادن زناشون براشون اوف داشت
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن