2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه رو تراز ماز و قلمچی حساب باز کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 80 پست
من سال کنکورم ترازمو رسونده بودم تو ماز حدود 12 هزار خورده ای قلم چی هم نزدیک 7 هزار پزشکی قبول شدم

من خیلی محل قبولی مهمه برام🥲💔

غیر از تهران هیچ جا دیگه نمیتونم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام ی رشته ای برم که آینده داشته باشه

عزیزم راهنماییم میکنی؟ من پسرم نهمه.میخوام هم از الان برای کنکور امادگی داشته باشه هم اینکه برای ازمون نمونه دولتی نهم بهدهم و نهایی نهمش اماده بشه.قلمچی به دردش میخوره؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
عزیزم راهنماییم میکنی؟ من پسرم نهمه.میخوام هم از الان برای کنکور امادگی داشته باشه هم اینکه برای ازم ...

آزمون بده بد نیست ولی کلاس ثبت نامش کنید برای تیزهوشان و نمونه

از دهم احتیاج نیست خیلی کنکوری بخونه

ولی یازدهم میتونی کلاس ثبت نامش کنی

‌مثلا من خودم اشتراک الماس ماز ثبت نام کردم راضی ام

چه معلمایی و چه منابعی میزنی؟همینجوری پیش بری ۱۱هزار و پونصد رتبه دو رقمی میشی

خداکنههه 

زیست فرهمند نیا 

شیمی هادیان فرد

ریاضی کرمی

فیزیک شجاعی

ریاضی مهر و ماه

شیمی خیلی سبز جامع و مبتکران 

فیزیک میکروطلایی 

زیست پینوکیو

آزمون بده بد نیست ولی کلاس ثبت نامش کنید برای تیزهوشان و نمونهاز دهم احتیاج نیست خیلی کنکوری بخونهول ...

مثلا برای علوم و ریاضیش کلاس تقویتی منظورتونه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!