2821
2789
عنوان

♥️🌟محصولات پوستی خفن🌟♥️

57 بازدید | 7 پست

بهترین ترمیم کننده با خاصیت مرطوب کنندگی مناسب پوست چرب و جوش زا: دکتر آلتیا مدل ۳۴۵، مدل ۱۴۷ مناسب پوست خشک و حساس هست. هر دو خاصیت تقویت سد دفاعی پوست رو هم دارن. 

بعد این، ترمیم کننده ی ژلی لاروش پوزای عالی برای پوست آکنه ای و چرب. 

#پوست‍ 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

من خیلی تحقیق کردم درموردشون و به این نتیجه رسیدم اول ترمیم کننده اون بعد لاروش بعدم التیا که التیا بیشتر مرطوب کنندس

یسریا هم لاروش رو بیشتر از اون دوس داشتن

hate all people

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای ضد جوشژل ضد جوش پرفکت فیس

مرسی❣️ ساخت کجاست؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

من خیلی تحقیق کردم درموردشون و به این نتیجه رسیدم اول ترمیم کننده اون بعد لاروش بعدم التیا که التیا ...

اون برای سوختگی و بخیه و سوختگی پای نوزاد کاربرد بالایی داره. آلتیا و لاروش به عنوان مرطوب کننده ی ضدالتهاب و تقویت کننده ی شد دفاعی تو روتین پوستی کاربردی ترن 😍👌

موادش وارداتی از کشور فرانسه اس

👌❣️🌟