2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه مهمونی بری بخوری مهمونی ندی پس بشین تو خونه ت مهمونی هم نرو از فامیلای با این سبک فکر متنفرم

خب نرو خونه‌شون

منم از کسی که انتظار داره در قبال خوبیش حتما جواب بگیره متنفرم

هر جا رفتی مهمونی باید جواب پس بدی حق الناس گردنته و بعد یه مدت به اسم مفت خور میشناسنت

دقیقا درست گفتی ما هم فامیل مفت خور زیاد داریم. همه جا مهمونی میرن ولی،تا حالا کسی رو دعوت نکردن. کم کم دیگه دعوتشون نمیکنن بقیه چون فهمیدن اینا به قولی خسیس و شکم پرستن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
از آدمایی مثل تو متاسفانه خوشم نمیادبالاخره هر رفتی، یه اومدی داره

من مامانم اینا خیلی مهمون نوازن ولی ی عده تو فامیل داریم که اصلا خونشون نرفتیم ولی همش خونه مامانم پلاسن من اونجوری متنفرم 

وا چه حق الناسی وظیفه نیست که :/

هر رفتی یه آمدی داره  اینجوری دینی به گردنته 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

نمیشه مهمونی بری بخوری مهمونی ندی پس بشین تو خونه ت مهمونی هم نرو از فامیلای با این سبک فکر متنفرم

من دختر خالم اینجوری بود

دُمشو چیدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب نرو خونه‌شونمنم از کسی که انتظار داره در قبال خوبیش حتما جواب بگیره متنفرم

ربطی به خوبی و بدی نداره

هر رفتی ی آمدی داره اگه تا حالا هم به روتون نیاوردن مطمئن باشید در خلوت خودشون شما رو یک آدم زرنگ و سو استفاده گر میبینن.

اگه اونا تحملتون میکنن خب دیگه چرا ناراحتی اگه نمیکنن کاملا حق دارن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
وا چه حق الناسی وظیفه نیست که :/

وقتی رفتی خوردی باید پس بدی وگرنه مفت خوره فامیل میشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من دختر خالم اینجوری بوددُمشو چیدم

بسیار کار خوبی کردی