2777
2789
عنوان

شوهرم بچه رو برده بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضیهاچقدربدن واقعابدکه بچه رووسیله خودخواهیشون میکنن

آره دقیقا، من حرفم همینه.. بخدا سر این توقع بیجای خانواده اون، زندگی ما شده بحث ، قهر ، اعصاب خردی، سکوت ، توهینای اون به خانواده من

این شوهر من از روی لج با من اینکارو میکنه. من از خانواده اش آسیب زیاد دیدم. بی احترامی نکردم ولی ازش ...

برمیگردونه نگران نباش ، اینا خانواده هاشون عرضه نگهداری بچه برای اینارو ندارن ، فقط خودشون از روداری میخان کم نیارن بگن خانواده منم هست

تو‌که شوهرت و خانواده اش رو تایید نمیکنی

کلاس انلاین رفتنت چیه

بشین بچه ات رو بزرگ کن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

برمیگردونه نگران نباش ، اینا خانواده هاشون عرضه نگهداری بچه برای اینارو ندارن ، فقط خودشون از روداری ...

ایول ، که خوب شناختی 

خوب شد اینجا راهنمایی کردین

وگرنه ابنقدر اعصابم خرد بود

میخواستم با خونه پدرش تماس بگیرم 

جریانو بگم

با اینکه میدونم احمقانه ترین فکره

ولی دلم مثل آتشفشان میجوشید

تا این حد عصبانی بودم

ایول ، که خوب شناختی خوب شد اینجا راهنمایی کردینوگرنه ابنقدر اعصابم خرد بودمیخواستم با خونه پدرش تما ...

ولش کن  بیخیالش باش، اولیش مادرشوهر خودمه ها بچه م سه روز گریه کنه دامنشو بگیره بگه بغلم کن ،نمیکنه خدا شاهده به چشم دیدم فقط جلو پسرشون خودشیرینی بازیه

این شوهر من از روی لج با من اینکارو میکنه. من از خانواده اش آسیب زیاد دیدم. بی احترامی نکردم ولی ازش ...

وای اسی بچه من چیه بگو بچمون

خب تو مامانشی اونم باباشه نمیاد بچه ۱۰ماهه رو کتک بزنه یا آسیبی بهش بزنه 

وای اسی بچه من چیه بگو بچمونخب تو مامانشی اونم باباشه نمیاد بچه ۱۰ماهه رو کتک بزنه یا آسیبی بهش بزنه

من اوایل مثل تو فکر میکردم، اما وقتی دیدم، وقتی بچه توخونه گریه میکنه، هیچ توجهی نداره، نه یک شیشه درست کردن، و نه یک بغل گرفتن، دلم خیلی شکست