2777
2789
عنوان

احضار روح فرد تازه فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 93 پست
چرا میشنوه بخواد جوابتو بده میاد به خوابت

ااگه بخوام حرف بزنم و بفهمه بهتره برم سر قبرش یا از هرجا میتونم حرف بزنم؟ 

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر جا میتونی تو اتاق خودش باشه بعتره یک شمع سفید روشن کن 

براش قران بخون و صداش کن 

من تا ۴۰ روز برادرم حس میکردم حتی خوابش میدیدم امده همزمان خواهرمم میدید 

برام‌نشونه میذاشت 

بعد رهاش کردم که بره گیر افتاده بود ب خاطر وابستگی 

بذارید ب سفرشون ادامه بدن خوشحالترن 

فعلا امضا ندارم
ریسک شما مهم نیست روح تا ۴۰ روز ازاده بره و بیاد بعد اون به دنیای بالا میره و فقط با اجازه میتونه بی ...

خب هنوز 40 روز نشده یعنی میتونه بیاد و عذاب نمیکشه موقع احضارر و احضار میشه؟ الان چهار پنج روزه فکر کنم

ن ارتباطمون نزدیک نیست همدیگرو از نزدیک ندیدیم اصلا

از دور فقط

ممکنه حتی منو یادش نباشه

سر قبر آرامشش بیشتر ولی از هر جا میشه میخوای براش خیلی قرآن بخون صلوات بفرس به اینا بیشتر احتیاج داره تا گریه و دلتنگی

خب هنوز 40 روز نشده یعنی میتونه بیاد و عذاب نمیکشه موقع احضارر و احضار میشه؟ الان چهار پنج روزه فکر ...

بله میتونه 

احضاررنکن گفتم که صداش کن براش قران بخون 

دلش خواست میاد اما هر حا باشی حرفت رو میشنوه اینکه بخواد جواب بده یا نشونه بذاره ب خودش بستگی داره

فعلا امضا ندارم
امام علی چشم سوم داشته و میتونسته با عالم بزرخ ارتباط بگیره نه صحبت کنه ایت الله مکارم شیرازی و علام ...

جالبه نمیدونستم ممنون که گفتی 

ولی به هر حال اگه ارتباطی هم ممکن بود گرفته بشه مطمئنا فقط افراد پاک میتونستن برقرار کنن نه ما انسان های عادی 

هر جا میتونی تو اتاق خودش باشه بعتره یک شمع سفید روشن کن براش قران بخون و صداش کن من تا ۴۰ روز برادر ...

نمیتونم برم خونشون 

چه خوب کاش مال منم اینجوری بشه

ولی ارتباطمون اصلا نزدیک نیست فامیل نیستیم

جالبه نمیدونستم ممنون که گفتی ولی به هر حال اگه ارتباطی هم ممکن بود گرفته بشه مطمئنا فقط افراد پاک م ...

نه اهل بیت مثل پیامبرا نبودن اونا هم انسان های عادی بودن ولی با این تفاوت ک اونا خیلی پاک بودن 

امام علی هم بخاطر جایگاه ویژه ای ک کنار خدا داشت انرژی هارو حس میکرد ارتباط میگرفت و چیز هایی میدید از بزرخ و قبرستون ها ک منو تو نمیبینم 

البته الانم چشم سوم خیلیا دارن در سراسر دنیا 

و یک چیز ذاتی در انسانه 

و برای فعال کردنش در شهر های مختلف کلاس برگذار میکنن من کلاس های آنلاین شو دیدم یکی دوستام شرکت میکرد

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خب هنوز 40 روز نشده یعنی میتونه بیاد و عذاب نمیکشه موقع احضارر و احضار میشه؟ الان چهار پنج روزه فکر ...

هزار بار دارم میگم 

فردی که فوت شده 

احضار نمیشه هر کاری هم بکنی 

با جریان احضار فقط 

شیاطین و دعوت به خونه ات میکنی

حالا بازم هر جور صلاح خودته

بله میتونه احضاررنکن گفتم که صداش کن براش قران بخون دلش خواست میاد اما هر حا باشی حرفت رو میشنوه این ...

اخه با احضار راحت ترم. چرا نکنم دلیل خاصی داره؟ 

شما چیکار کردی ک برادرت اومد

خیلی دوس دارم احضار کنم میخوام جوابشو بشنوم اونجوری مطمئنم به کتفش میگیره جواب نمیده

هزار بار دارم میگم فردی که فوت شده احضار نمیشه هر کاری هم بکنی با جریان احضار فقط شیاطین و دعوت به خ ...

اخه یکی میگه تا 40 روز میاد یکی میگه نمیاد نمیدونم چیکار کنم من