2777
2789
عنوان

احضار روح فرد تازه فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 93 پست

من احظار رو دوست ندارم به نظرم روح اون ادم عذاب می کشه، ولی دلم میخواد تو خواب که روحامون هم ارتعاشم یکی از عزیزامو که از دست دادم تو خواب ببینم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اما به خوابم نمیان، خیلی نذورات دادم ذکر گفتم ولی نمیدونم چرا به خوابم نمیان،میدونم یه دنیا دوسم دارن،هرچی ازشون خواستم هر مشکلی داشتم واسطه شدن حل شده

اما خوابم نیومدن

بر اساس واقعیته.چون کسی که بمیره روحش تجزیه میشه تناسخ میشه تموم میشه.و تو موجوداتی که احضار میکنی ج ...

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه ک من الان باهاش حرف بزنم نمیشنوه اونطور ک بقیه میگن باهاش حرف بزن

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

اما به خوابم نمیان، خیلی نذورات دادم ذکر گفتم ولی نمیدونم چرا به خوابم نمیان،میدونم یه دنیا دوسم دار ...

یه ذره امیدی هم ک داشتم ب خوابم بیاد حداقل، رو از بین بردی😂

ببخشید میپرسم این شخص کیه شمارو یادش نیست و از نزدیک ندیدینش ولی اینقدر دوس دارید باهاش حرف بزنید عج ...

یه ساله که دوسش دارم به قولی روش کراشم ولی بهش نگفتم 

یه ساله که دوسش دارم به قولی روش کراشم ولی بهش نگفتم

آها ولی بنظرم اگه بشه هم احضار کنی ارزش نداری روحو بیاری به این دنیا که فقط حرفاتو بزنی هم اون عذاب میکشه هم ممکنه خودت تو دردسر بیوفتی اونم کسی که اصلا باهاش حرف نزدی و شمارو نمیشناسه

آها ولی بنظرم اگه بشه هم احضار کنی ارزش نداری روحو بیاری به این دنیا که فقط حرفاتو بزنی هم اون عذاب ...

ممکنه قیافمو نشناسه ولی خب یکی دوبار حرف زدیم مجازی درحد دو تا پیام ازش یچیزی خواستم اونم فرستاد

شایدم اسمم شنیده باشه چون رفیقاش دشمنامن ممکنه کنارش اسممو اورده باشن کلا تو محلمون اسمم همجا هست خیلی شرم.. 

یه ذره امیدی هم ک داشتم ب خوابم بیاد حداقل، رو از بین بردی😂

کسی که من ازش حرف زدم فوت شده اسی، خواب خیلی های دیگه میره خواب من نمیاد

با اینکه میدونم خیلی دوسم داشتن حداقل تا قبل مرگ شون، الانم تو برداورده شدن دعاهام هر موقع ازشون چیزی خواستم پشتم بودن

ولی خوابم نمیان

شاید توان روحیم پایینه،شاید اندازه اونا پاک نیستم نمیدونم مشکل چیه

کسی که من ازش حرف زدم فوت شده اسی، خواب خیلی های دیگه میره خواب من نمیادبا اینکه میدونم خیلی دوسم دا ...

مال منم فوت شده

چه خوب ک کمکت میکنن

مال منم فوت شدهچه خوب ک کمکت میکنن

مثلا من به کسایی که میگن به خوابشون میره میگم نمیان به خوابم اونا میگن یه سوره کوچیک بخونم یه خیراتی بدم محاله به خواب مون نیاد

شمام میخوای تست کن شاید برا شما هم جواب باشه

مثلا من به کسایی که میگن به خوابشون میره میگم نمیان به خوابم اونا میگن یه سوره کوچیک بخونم یه خیراتی ...

باشه گلم ممنونم