2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29327 بازدید | 1399 پست

هر گاه زمان غيبت را درك كردي پس اين دعا را بخوان: خداوندا شناخت خودت را به من عطا كن، چرا كه اگر تو خود را به من نشناساني، نبيّت را نخواهم شناخت، خداوندا رسولت را به من بشناسان، چرا كه اگر شناخت رسولت را به من عطا نكني، حجت تو (امام زمان) را نخواهم شناخت، خداوندا حجتت را به من بشناسان، چرا كه اگر او را به من نشناساني از دينم گمراه مي شوم.

الکافي، جلد 1، صفحه 337

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یکی برام توضیح میده که در دوران بعد از ظهور قراره چه اتفاقی بیفته دقیقا؟ میگن ظلم از بین میره ولی ای ...

ظلمی که در دنیا هستش رو نمیبینید؟ کشتن مسلمانان رو نمیبینید؟ نسل کشی رو نمیبینید؟ سخنرانی هایی که غربی ها میکنن در مورد میلمانان رو گوش نمیدید؟ ترس دارن از مسلمانان چرا دست گذاشتن رو قدس؟ کمی تعقل کمی تحقیق کمی تفکر ادم رو به راه درست میکشونه... در زمان ظهور منجی دوعالم دیگه ایشون صبر نمیکنن کی بهشون ایمان میاره یا نمیاره... ایشون یارانشون و سربازانشون رو قبل از اومدنشون مشخص میکنن... و وای به حال کسی که دلش لحظه ای شک به منجی دوعالم داشته باشه... در زمان ظهور نفاق و دو گانگی و چنددستگی زیاد میشه... ولی باید راه درست رو انتخاب کنید... 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400619400][QUOTE=400619288][QUOTE=400619229][QUOTE=400618092][QUOTE=400617897]بله عزیزم ام ...

ببین خواهر قشنگم ما که اون زمان رو درک نکردیم 

براساس آیات و روایات مطمئن هستیم که دوران ظهور حضرت بهشت روی زمین هست و عدالت برقرار میشه .

حالا اینکه حضرت چه جوری و چگونه عدالت رو برقرار میکنن نمیدونیم ولی میدونیم به بهترین شکل ممکن هست و هیچ اما و اگری نداره..

رفتن توی حاشیه فقط ما رو از بحث اصلی دور میکنه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

امام صادق علیه السلام تحول جهان را در زمان ظهور حضرت صاحب الامر والزمان در پرتو آیه شریفه « وَ أَشْر ...

5 - خزاین نهفته زمین بر مردم ظاهر می شود ودر برابر دیدگان آنها قرار می گیرد.

6 - مردم به دنبال کسی می روند که از آنها زکات وصدقات بپذیرد ونمی یابند.

7 - مردم به فضل پروردگارشان بی نیاز می شوند. خداوند توفیق یاری آن بزرگوار وزندگانی کردن در زیر سایه اش را به تمام شیفتگانش مرحمت فرماید. (2)

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

#فواید_دعا_برای_ظهور

▫️گرامی‌ترین خلایق نزد رسول خدا صلّی‌اللّه‌علیه‌وآله

┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄

⏪ برای دریافت مفهوم این فایده، به روایتی از امام صادق علیه‌السلام از رسول خدا صلّی‌اللّه‌علیه‌وآله اشاره می‌کنیم که فرمود:

🔸«خوشا به حال کسی که قائم اهل بیتم را درک نماید، در حالی که پیش از قیامش به او اقتدا کرده باشد، دوست او را دوست بدارد و از دشمنش بیزاری جوید و ولایت امامان هدایت‌کنندۀ پیش از او را داشته باشد.

آنان رفقای من و اهل دوستی و مودّت، و گرامی‌ترین افراد امتم بر من هستند».(۱)

زیرا دعا برای ظهور امام  زمان علیه‌السلام، از اقسام اقتدا کردن به آن حضرت است.

┄┄┅┅┅❅💠❅┅┅┅┄┄

📚۱. بحارالأنوار ۵۲: ۱۲۹.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

تقسیم ثروت به طور مساوی

بی عدالتی ها و ظلم هایی که در عالم می شود، به خاطر کمبود ثروت نیست، بلکه به دلیل تقسیم ظالمانه آن در جهان است. در مقابل هزاران انسان گرسنه ای که هر روز در گوشه وکنار کشورهای فقیر و غنی از کمبود غذا می میرند، انسانهای زیادی هستند که بر اثر پر خوری و افراط در عیش و نوش هلاک می شوند، واین به خاطر تقسیم غیر عادلانه ثروت در جوامع بشری است.

امت من در زمان حضرت مهدی (علیه السلام) آن چنان از نعمتها برخوردار می شوند که هرگز نظیر آن دیده نشده است.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

تقسیم ثروت به طور مساویبی عدالتی ها و ظلم هایی که در عالم می شود، به خاطر کمبود ثروت نیست، بلکه به د ...

امت من در زمان حضرت مهدی (علیه السلام) آن چنان از نعمتها برخوردار می شوند که هرگز نظیر آن دیده نشده است.

امام مهدی عج الله :

برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید، که فرج من فرج شما نیز هست.
کمال الدّین، ص ۴۸۵
🌸☘️🌸☘️🌸

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

در آخرالزمان، از اسلام فقط نام آن باقی می ماند. حضرت محمد(ص)

تلنگری هست واقعا چون کدوم ما اسلام واقعی رو این روزها میبینیم...که اگه می دیدیم ظلم و فقر و ناعدالتی نبود...

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

گرفتارم حسین جانم ..

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌السَّلام‌ُعَلَیْڪ‌َیااَباعَبْدِالله .

دلتنگڪربلا

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

آسمان سیل آسا بر آنان فرو می ریزد، زمین تمام گیاهانش را می رویاند وثروت آن روز روی هم انباشته می شود و هر کس بگوید: ای مهدی، بر من عطا کن. می فرماید: بگیر (و به او عطا می کند)

#سلام_امام_زمانم ❤️

🔅 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ...

🌱سلام بر تو ای چشم بینای پروردگار...

که همه عالم در نظر توست و نظر همه عالم به سوی تو....

📚زیارت امام زمان عجل الله در روزجمعه_مفاتیح الجنان

┄┅═✧❁✧═┅┄

#مولای_من🥀

🌱جمعه به جمعه چشم من

منتظرنگاه تو ...

آقا!

لب‌های «أمَّنْ یُجِیب» خوان،

دل‌های عاشق،

قنوت‌های متبرّک به «اللّهم کُن لولیّک»،

#جمعه‌هایی که طعم #ندبه را دارند،

چگونه تو را تمنّا کنند تا یکی از این میان به ثمر نشیند و بشود آن چه که باید بشود؟!

یا صاحب‌الزّمان!

اشک و التماس و ندبه و تمنّا و خواهش ما تمام‌شدنی نیست تا بیایی و دست مهربانت را

پناهِ ما بی‌پناهان قرار دهی

💔چرا دلهای ما برای شنیدن بدون واسطه حدیث از دهان مطهر معصوم تنگ نشده است؟؟

چرا برای ظهور امام مهدی صلوات اللَّه علیه بیشتر و بهتر دعا نمی کنیم؟؟؟

منتظر هستیم که چه بلای دیگری سرمان بیاید تا با حال اضطرار برای فرجش دعا کنیم؟؟؟!

واقعاً چرا اینقدر کوتاهی می کنیم؟؟؟💔

⏳ در این دوران پراز فتنه و آشوب، جز با مدد و عنایت حضرت صاحب‌الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، گره از کار فروبسته عالم باز نخواهد شد.

بیایید در کنار هم، با دلی شکسته و چشمانی اشک‌بار، ظهور یگانه منجی عالم بشریت را از درگاه خداوند متعال طلب کنیم.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

آسمان سیل آسا بر آنان فرو می ریزد، زمین تمام گیاهانش را می رویاند وثروت آن روز روی هم انباشته می شود ...

در احادیث مختلف وارد شده است:

چون مهدی ما اهل بیت قیام نماید، ثروت را به طور مساوی تقسیم می کند وعدالت را در بین مردم پیاده می کند

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَیَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِی الْأَرْضِ کَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِینَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَیُمَکِّنَنَّ لَهُمْ دِینَهُمُ الَّذِی ارْتَضَیٰ لَهُمْ وَلَیُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ یَعْبُدُونَنِی لَا یُشْرِکُونَ بِی شَیْئًا ۚ وَمَن کَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِکَ فَأُولَٰئِکَ هُمُ الْفَاسِقُونَ (55)

خداوند به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند وعده داده

است که به یقین، خلافت روی زمین را به آنان خواهد داد، همان گونه که به پیشینیان آنها خلافت بخشید. و دین و آیینی را که برای آنان پسندیده، بر ایشان پابرجا و

ریشه دار خواهد ساخت. و ترسشان را به امنیت و آرامش مبدّل می کند، (بگونه ای) که فقط مرا می پرستند و چیزی را همتای من قرار نخواهند داد. و کسانی که

پس از آن کافر شوند، آنها همان فاسقانند.

وَأَقِیمُوا الصَّلَاهَ وَآتُوا الزَّکَاهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ (56)

و نماز را بر پا دارید، و زکات را بدهید، و پیامبر را اطاعت کنید تا مشمول رحمت شوید.

سوره نور: آیات 55:56.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.