نزدیک ۵۰شصت گرم طلا ۲سال پیش فروختم باهاش ۲تا چرخ خیاطی صنعتی گرفتم شوهرم فکر کرد قسطی خریدم خیلی باهاش مشکل داشتم میخواستم کار کنم پول دربیارم برای خودم.الان روابطمون بهتر شده اما طلاهامو از دست دادم کار هم نشد بکنم که پولم برگرده.هر شب کابوس میبینم که بالاخره میفهمه چیکار کنم.از غصه موهام سفید شده خدایی
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما برا خونه پولمون کم بود شوهرم میگف نفروش بدون اجازه ش فروختم بعدشم بهش گفتم ازشم نترسیدم چون طلا مال زنه تازه پولشم دادم ب خودش ب اندازه پولم سهم خونه زد ب نامم هرچی بیشتر بترسی آدما بیشتر سوارت میشن
اون موقع عصبانی بودی هیجانی تصمیم گرفتی کاریست که شده الآنم چرخا رو بفروش بگو قسطاشوندارم بدم برو دوباره طلا بخر .الان چرخم گرون شده .بالاخره بخشی از طلاتو میتونی بخری
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄