2777
2789
اره خیلی زیاد هست تا دلت بخواد متاسفانه از خیلی آقایون دیگ ناامیدیم

این تعریف نیست.ها...

متاسفم که دارم اینو میگم..

ولی انقدر که زن‌های ما بسازن...

و همه تلاش‌شون اینه که زندگی رو حفظ کنن..

خانواده رو حفظ کنن..

مردها اونقدر تلاش نمیکنن!

یسری استثنائات همیشه هست..

اصلا مرد و زن هم نداره..

اون هیچی..

ولی به طور کلی واقعا زن‌ها خیلی خیلی زیاد حواسشون هم به زندگی هست، هم شوهر، هم بچه...

در آن واحد هم دنبال اینه جذاب باشه تا به خیال خودش مرده هرز نپره..

هم غذای بچه رو آماده کنه..

هم کوتاه بیاد دعوا نشه..

هم قناعت کنه و پول روی پول جمع کنه که خونه داد بشه...

هم هزاران چیز دیگه...

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تعریف نیست.ها...متاسفم که دارم اینو میگم..ولی انقدر که زن‌های ما بسازن...و همه تلاش‌شون اینه که ...

صد درصد 

واقعا من فقط توصیه کردم 

و نگفتم دنبال آرزوها و هدف هاشون نرن 

اما می‌دونی آدم های زخم خورده زیاده 

هر کس از پنجره نگاهش خودش دنیا رو میبینه 

من به طور کلی گفتم 

دهه شصت و پنجاه خیلی به خودشون ظلم کردن و از خود گذشتگی 

اما نمیگم همه 

اما خب نسل جدید خودشون بیشتر دوست دارند و ظاهر بین تر شدند 

این تعریف نیست.ها...متاسفم که دارم اینو میگم..ولی انقدر که زن‌های ما بسازن...و همه تلاش‌شون اینه که ...

برای خودم اتفاق افتاده 

زندگی اولم وقتی همسرم ماشین رفت زیر پایش

یک آدم دیگ شد 

موقع ازدواج گفت طلاقت میدم فقط ماشین ازم نگیر 

یادش به من نبود به ماشین بود 

اما خب بر عکسش هم دیدم 

خانم های که قدر تلاش همسرشون نمی‌بینند و زود یادشون می‌ره کجا بودند و به کجا رسیدند 

موفق باشی اسی..خیلی عالیه که به فکر پیشرفت هستی...حتما درس بخون...حتما ادامه بده...نیاز بود جوگیر هم ...

خیلی ممنون بخاطر حرفای روحیه بخشت گلم من دوس دارم فردا بچم درباره من با افتخار حرف بزنه نه اینکه خجالت بکشه اسمم بیاره چون یه بیسوادم

صد درصد واقعا من فقط توصیه کردم و نگفتم دنبال آرزوها و هدف هاشون نرن اما می‌دونی آدم های زخم خورده ز ...

به هر حال نمیخوام یسری حرف‌ها رو توو تاپیک اسی بزنم..

ولی خب بخوام خیلی مختصر بگم، همین چیزی که خودش گفته رو ببینی، تووش هزارتا درده..

حتی الانم که میخواد درس بخونه، بخاطر اینه که فردا روز بچه‌اش رفت مدرسه، اینم چیزی بارش باشه و بتونه توو درس کمک‌اش کنه!

بنظر من زنی که انقدر سختی کشیده تا به الان، حتما خودش میدونه که چجوری مراقب زندگیش باشه..

و اونی که بخواد جاده خاکی بزنه، بنظر من با بودن توو خونه و صرفا مشغول بودن به امور خانه داری هم میتونه!

شما بگو ذات طرف درست باشه..

وگرنه درس خوندن و دانشگاه رفتن و اینا، کلا هر چیزی که باعث بشه این زن بیشتر و بیشتر به خودش تکیه کنه و خودش پشتوانه خودش باشه، واقعا باعث میشه که جامعه سالم‌تری داشته باشیم✨️

خیلی ممنون بخاطر حرفای روحیه بخشت گلم من دوس دارم فردا بچم درباره من با افتخار حرف بزنه نه اینکه خجا ...

من مامانم حتی اگه شروع نمیکرد به درس خوندن و سیکل گرفتن..

بعدم دیپلم و بعدم دانشگاه..

شاید بازم بهش افتخار میکردم...

اما الان بیشتر!

من ادبیات و عربی و تاریخم رو همیشه مامانم کمکم کرد...

حتی زبان انگلیسی

و تا تا سال دیپلم..

میخواستم برم سر جلسه امتحان، تا لحظه آخر کمکم میکرد..

و این خیلی لذتبخشه، که توو ۱۲سالی که میری مدرسه، تو بابت اون شیش ساعتی که تو مدرسه‌ای، یه حرف مشترک داری که با مامانت بزنی!

مامانت یه دوتا خاطره از استاداش داره برات تعریف کنه، که فلان استاد سر فلان درس، اومد این درس زندگی رو به من یاد داد..

و جدای از این، شما بزرگترین درس رو به بچه‌ات یاد میدی، چیزی بالاتر از چهارتا درس و مشق مدرسه، و اون اینکه حتی با اینکه بابام نذاشت!

که باید میذاشت و وظیفه‌اش بود..

ولی نذاشت..

من دیر یا زود، بالاخره دوباره شروع کردم!

من خواستم و دارم براش تلاش میکنم!

و این واقعا ارزشمنده!

هم ارزشمنده، هم افتخار آمیز!