2777
2789
عنوان

بگید دخترم چش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست
می دونم چی میگی، اتفاقا چون یهویی ناآروم میشه رفتار دخترت عوض شده. بچه های منم تو شرایط مشابهی بودن، ...

بخداقسم من دعوا نمیکنم خودش مثلا مشکلی داره بهش فشارکه اومد عین وحشیا میاد داد میزنه حتی فحش رکیک میده حتی بقول تو ردگم کنی کردم به دخترم گفتم با بریم بخوابیم شوهرم بدتر شده یعنی گوش بحرفم نمیدی من دعوایی ندارم اصلا جواب نمیدم تا هروقت خودش ساکت بشه 

عزیزم مگه خونه ای هس توش دعوانباشه؟؟بعضیا عادت دارن شعار بدن

اگه بعضیا منم، نه، شعار نمیدم. گفتم که خونه خودمون همین بود و رفتار بچه هام هم دقیقا همین طور عوض شد یه دوره.

اسی عمومی نظر پرسید، نگفت یه عده خاص بیان و یه نظر ویژه رو تکرار کنن که وسط دعوا نرخ تعیین میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خودت میگی دیوانهوقتی اینشکلی هس،شماهم هی ادامه بدی که اوضاع متشنج میشه،وقتی نمیتونی درستش کنی ع ...

بله درسته دیوانه عاقل سرویس کنن اینا حالا تو سرویسشم حذف کن ببین چی میشه من خیلی کوتاه میام حتی شده سکوت مطلق میکنم اکثرا تا خودش ساکت میشه

بخداقسم من دعوا نمیکنم خودش مثلا مشکلی داره بهش فشارکه اومد عین وحشیا میاد داد میزنه حتی فحش رکیک می ...

خیلی بده این اخلاق، ولی متاسفانه بعضیا اینطوری ان😳 حالا سنش کمه ولی بعدا شاید باهاش کنار بیاد. تا زیر سه، چهار سال بچه خیلی از محیط تاثیر میگیره، ولی بعدش یاد میگیره با محیط و کم و کاستی هاش خودشو سازگار کنه. در کل نگران کننده نیست. 

خیلی بده این اخلاق، ولی متاسفانه بعضیا اینطوری ان😳 حالا سنش کمه ولی بعدا شاید باهاش کنار بیاد. تا ز ...

شما از چی فهمیدی‌نگران کننده نیست؟ حتی با وجود اخلاق خوشکل باباش؟ میشه بگی منم نگران نباشم انقد

شما از چی فهمیدی‌نگران کننده نیست؟ حتی با وجود اخلاق خوشکل باباش؟ میشه بگی منم نگران نباشم انقد

آخه تا حد زیادیش تجربه خودمه، الان دختر بزرگم پنج سالشه. یه جور وحشتناکی عصبی و تحریک پذیر شده بود. اصلا یه وقتایی به شدت کم می آوردم از دستش. الان یه سال اینطوراست خیلی آروم شده، یعنی انگار پذیرفته همه چی بر وفق مراد نیست، حتی یه وقتایی کمک هم می کنه، مثلا وقتی من تو خونه عصبی ام خواهرشو‌ می بره تو یه اتاق دیگه، میگه وقتی آروم شدی بگو ما بیایم بیرون (خودم بهش گفتم، وقتی دعوا میشه محیط رو پنج دقیقه ترک کنید تا اونی که عصبیه آروم شه)

آخه تا حد زیادیش تجربه خودمه، الان دختر بزرگم پنج سالشه. یه جور وحشتناکی عصبی و تحریک پذیر شده بود. ...

الهی فداش شم چقدماشاالله عاقله 

اینش بده دیگه هیچ جا نمیتونم برم به اونصورت انقد این دخترم دادمیزنه البته پیش یه مجتهدم میبرمش دعا قرآنی چیزی روش بخونه آرومتر شه

الهی فداش شم چقدماشاالله عاقله اینش بده دیگه هیچ جا نمیتونم برم به اونصورت انقد این دخترم دادمیزنه ا ...

قربونت عزیزم، نگران نباش، دختر تو هم هنوز خیلی کوچیکه، یکی دو سال دیگه ببین چه خانومی میشه واسه خودش🥰 

باور نمیکنی چی به سر من که نمی آورد این دخترم، حتی مامانم که خیلی با نوه ها خوش‌اخلاقه یه جوری از دستش ذله میشد که همه‌شو سر من خالی میکرد. خونه مادرمم نمی‌خواستم برم بس که من و تربیتمو مقصر می‌دونست😔 

البته اگه اون مجتهد که میگی قابل اعتماده، دعای قرآنی شاید بتونه کمک کنه. خودت هم تو خونه براش قرآن بخون، گاهی سوره های آسون رو یادش بده، یا تو کارهایی که ازش بر میاد مشارکتش بده، بچه ها کلا با یه چیزایی اعتماد‌به‌نفس میگیرن، همین باعث میشه درونشون آروم تر شه.