2777
2789
عنوان

خواهشا من رو جای برادرتون راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 64 پست

اولا خداروشکررررررررر علم انقدر پیشرفت کرده که این همه دکتر و ازمایش نمونه برداری ژنتیک هست دوما شما میری در خونه ای که از بالا ب پایین نگاهت نکنن و شرط و شروط قبل ازدواج این باشه که تعهد کتبی بده ب هیچ عنوان مسائل خانوادگیت ب میانه زندگی زناشویتون نکنه چون با عقل سلیم و اگاهی کامل شما انتخاب کرده......الهی که خوشبخت بشید🌹

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

اگر مشکل ژنتیکی نداشته باشید که البته با IVF و شستشوی اسپرم میشه این مشکل رو‌تا حد زیادی برطرف کرد 

و بعدا در آینده قرار نباشه مسئولیت نگهداری یا مخارج یا سرپرستی با شما باشه 

میتونید به راحتی ازدواج کنید 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون . خیلی اعتماد ب نفسم رو میگیره ...

اخه چرا اعتماد بنفستو میگیره 

شرایطی هست ک شما توش دخیل نیستی 

هیچ ایرادی نداره از نظر من و هیچ خرده ای به شخص شما نمیگیرم 

چون شما بی تقصیری 

پس اعتماد بنفس داشته باش

در مرحله اول نگید برید جلو اگه همو پسندید در مرحله دوم بهشون بگین برای آشنایی بیشتر و قبل از بله برون و ازمایش بدین و بعد از گفتن مطلب ازمایشم نشون بدین . ولی در مرحله اول که رفتین نیازی نیست بزارین همو بپسندین. در مرحله دوم بگید چنین مطلبی هم هست اگه مشکلی ندارین اگه مشکلی بود که هیچ ولی اگه نه . تمامه.

توکل کنید به خدا این چیزا ضعف نیست . کاریه که دست انسان نبوده اگه ادم معتقدی هستین فقط توکل کنید به خدا و از خدا بخواید .

حقیقت مشکل کوچکی نیستشما با اعتماد به نفس خواستگاری ت رو بروانشالله جواب مثبت بگیریالان هم غربالگری ...

بله فامیل بودن عزیز

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

ممنون . خیلی اعتماد ب نفسم رو میگیره ...

خواهش  

هیچکس خوشش نمیاد  مشکلی داشته باشه جسمی و... 

خب اگر عاقلانه عادلانه فک کنی  ی مرد خوشش نمیاد خدایی نکرده بچه خودش مشکلی براش پیش بیاد 

فقط داری بزرگ پر رنگش میکنی بهش شاخ برگ نده

برای شخص خود من خب مهمه قطعا چون ممکنه به خاطر مشکل ژنتیکی بعدا بچمم دچار مشکل بشه ولی خب الان دیگه خیلی راحت میشه آزمایش ژنتیک انجام داد قبل از ازدواج

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یا میشه اینجوری بپرسمجسارتا جسارتااگه یکی از عزیزانتون به شما بگه همچین موردی اومده خاستگاریش و از ش ...

چه ربطی داره!!!این همه علم پزشکی پیشرفت کرده ،واقعا برین خواستگاری یکی ک درکش بجای رسیده باشه ک بفهمه این چیزا ملاک نیست و با آزمایش ساده قابل حله

شما دو تا فرشته دارید تو خونتون😇🥰

بخدا که اینجور ادما موهبتن

تا میتونید بهشون خدمت کنید و ازشون بخواین براتون دعا کنن

دعای این فرشته ها مستجابه😍

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا