2777
2789
عنوان

همکاری که خیلی سوال مزخرف میپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست

منم یک همکار دارم هروقت ما داریم چیزی میخوریم این میگه من دوست ندارم

از شیرینی گرفته تا کیک گرفته تا نسکافه گرفته تا میوه و...

یعنی برای هر چیزی میگه من دوست ندارم 

خیلی کلاس میزاره والا حالمون بهم میخوره

وقتی هم میاد دور همیم سرش کلا توی گوشی درحدی که حتی سلام نمی‌ده 😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک همکار دارم هروقت ما داریم چیزی میخوریم این میگه من دوست ندارماز شیرینی گرفته تا کیک گرفته تا ...

من میرم دورهمی ولی خب تازه واردم اشنا نیستم ناهار میبرم صبحانه هم خونه میخورم خب تعارف میکنن میگم خوردم خب چی بگم اگه بخورم میگن هیچی نمیاره نخورم میگن چرا نمیخوری 

توقع رنج است 

من میرم دورهمی ولی خب تازه واردم اشنا نیستم ناهار میبرم صبحانه هم خونه میخورم خب تعارف میکنن میگم خو ...

نه ما پذیرایی جمعی که داریم منظورم

مثلا کیک خریداری شده برای همه 

میوه خریداری شده برای همه 

برای داخل جلسه بعد این میاد میشینه از اول جلسه تا آخر سرش توی گوشی بعدم میگه من دوست ندارم پا میشه می‌ره وسط جلسه 

دیگه هیشکی محلش نمی‌ده

میدونی آدم گاهی یک چیزو دوست ندارن طبیعی ولی این گویا کلا خوشش نمیاد با بقیه چیزی بخوره 

تاحالا بارها شده حتی چای برداشته بخوره ولی لب نزده و رفته 

یا حتی چایی رو هم ایراد میگیره و نمیخوره 

نه ما پذیرایی جمعی که داریم منظورممثلا کیک خریداری شده برای همه میوه خریداری شده برای همه برای داخل ...

خب این کلا حال نمیکنه محلش ندید من کلی جا عوض کردم ولی اصلا اینجا رو دوست ندارم اشتباه کردم اومدم بزور تحمل میکنم ولی ادم های مثل این بیشتر کلافم نیکنن ی بار تعارف ناهار کردن گفتن ناز نکن بیا بخور و اینا تا دو قاشق خوردم یکی گفت شما هم ناهار بیارید این چیزا کلافم میکنه تعارف میکنن چرا دنبال پس دادن من هستن 

توقع رنج است