2777
2789
عنوان

ما دوربین داریم جلو درمون بعد یکی از اقواممون هر هفته میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از آدما خیلی بی عقلن الان پیش خودش فکر میکنه خیلی زرنگ و با سیاست ولی نمیدونه که الان یه آدم حقیری بیش نیست جلو چشم شما

از یکی شنیدم میگفت؟میدونی بزرگ ترین دلخوشیم چیه بازی با آدم هایی که دارن فکر می کنن که باهام بازی میکنند.

وای خیلی خیلی زیادددددد کارش زشته از نظر من حتی این آدم انقدر خار و حقیره که لایق حس تنفر هم نیست

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.               نظر من فقط برای اسی لطفاً کسی ریپلای نکنه با تشکر.  فقط بانوان نظر بدن

یه خانم می شناسم 

کارش همینه و واقعا خیلی هم خرج میکنه بابت این مثلا طلسم ها

اونم برای خواهرشوهر مجردی که خارج از کشوره و تا بحال ده دفعه هم همدیگرو ندیدن 

اینا خدا زده تو سرشون که انقدر حقیرن و حسود 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

یه خانم می شناسم کارش همینه و واقعا خیلی هم خرج میکنه بابت این مثلا طلسم هااونم برای خواهرشوهر مجردی ...

وای دنیا چقدره انسان زشت و کثیف داره مغزم هنگه آخه خواهر شوهر بدبخت که دوره ازش 

امضات رو هم خیلی خیلی زیادددددد پسندیدم 

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.               نظر من فقط برای اسی لطفاً کسی ریپلای نکنه با تشکر.  فقط بانوان نظر بدن

وای دنیا چقدره انسان زشت و کثیف داره مغزم هنگه آخه خواهر شوهر بدبخت که دوره ازش امضات رو هم خیلی خیل ...

فدات 🌷🫶

متاسفانه دنیا پره از آدمای بد ذات که چشم دیدن خوشبختی دیگران رو ندارن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

فدات 🌷🫶متاسفانه دنیا پره از آدمای بد ذات که چشم دیدن خوشبختی دیگران رو ندارن

مرسی مهربون

اونا اسمشون انسان ولی در باطن خوک ی بیش نیستند