میگه من نمیتونم تورو بلند کنم خیلی سنگینی حس میکنم برا اینکه چاقم دوستم نداره هیشکی خیلی حالم بده من هی سعی میکنم لاغر شم بخاطر خودم بخاطر اینکه حس بهتری به خودم داشته باشم اما نمیدونم ب درس برسم ب رژیم هیچکدومشو نمیتونم اراده کنم درست نه درست درس میخونم ن کنکور خسته ام از خودم باشگاه هم میرفتم اما نشد که بشه لاغر بشم 8 کیلو کم کردم الان 90 کیلوام اما انگار نه انگار تغییری نکردم از حرص همه چی میخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قدت خوبه ماشاالله ولی جدا از حرف نامزدت تناسب اندام خوبه خودت حس بهتری داری .من الان ۸۰کیلوام دیروز شوهرم به شوخی گفت فیونا اینقدر ناراحت شدم ..ی اندامی داشتم تا همین پارسال از استرس و ناراحتی ی سری مسایل ی سال ده کیلو اضافه کردم
منم تپلم به نسبت قدمم بلنده استخون بندیم درشته ۱۷۵ قدمه ۷۴ هم وزنم و خب منم سنگینم ، دوس پسر اینجوری داشتم میگفت من اینجوری باهات بیرون نمیام دختری که کنار من راه میره باید خیلی خفن باشه و فلان ، الان که منو میبینه تو خیابون جلومو میگیره میگه حقا هیشکی استایل تورو تو این شهر نداره و چرت و پرت ، منم یه همسری پیدا کردم خودم از جذابیتش پرام میریزه چجوری جذب من شده ولی یجوری رفتار میکنه انگار من خوشگل ترین و بهترین دختریم که تاحالا دیده . مطمئنا خوشگل تر از من ریخته ولی طرف دوستت داشته باشه نمیذاره یه فکر بد راجب خودت کنی اعتماد به نفس بهت میده