2777
2789
عنوان

خانما اینجا یه دستور قرآنی بود انجامش دادم سریع خوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 58 پست
ناس و فلق و . یه چیز دیگه است این که من گفتم رد شما انجام بده قبل خواب حدودا ۴۵ دقیقه زمان می بره

دست گلت درد نکنه عزیزدلم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اینا کی بودن من خوابشون دیدم؟

هنون هایی که خودت گفتی .. چرت و پرت و ..

اونا رو ول کن 

درکل هررگز تو پریودی این کارها رو انجام نده 

و هرگز تو پریودی استارت ختم و چله نگیر شروع نکن 

اگر از قبل بودا ادامه بده ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اگه انجام دادی بهم بگی

باشه قشنگم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
من صبر می کردم همه بخوابن بعد انجام می دادم

اون پیرمرد کیه؟ فرشته هست؟ یا پیامبر و امام؟

من انحام ندادم واقعیتش! گره من نخوندن نماز صبحم بود که هنوز هم انجام ندادم از روی تنبلی خودم!

عزیزم یه سوال ببخشید 

اگه ختمی رو تو دوران عادت ماهیانه برداشتیم ، من نمیدونستم نباید اینکارو کنم، چیکار کنم ؟ عب داره ادامه بدم ولی از روزی که پاک شدم رو روز اول در نظر بگیرم ؟

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

عزیزم یه سوال ببخشید اگه ختمی رو تو دوران عادت ماهیانه برداشتیم ، من نمیدونستم نباید اینکارو کنم، چی ...

استارت ختم  و چله و...  تو پریودی نباشه

حالا وسط های ختم افتاد تووپریودی مشکلی نداره

یعنی شما شروع کردی چله زیارت عاشورا رو اون وسط@هاش اوفتاد تو پریودی مشکلی نیست ولی تو پریودی شروع اول نباشه. 

استارت ختم و چله و... تو پریودی نباشهحالا وسط های ختم افتاد تووپریودی مشکلی ندارهیعنی شما شروع کرد ...

خب حواسم نبود و اون موقع اولشو گذاشتم حالا چ کنم، از اول بگیرم ؟ یا بنای اولین روز رو روزی که غسل کردم بزارم

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند