2777
2789

بهم گفت تو بین علاقه‌‌ای که پارتنر بهت داره و علاقه‌ای که خانواده و دوستات بهت میدن فرق میذاری.

گفتم اره فرق داره.

گفت تو به اطرافت توجه نمیکنی و چشماتو بستی. مطمئن باش کلی آدم هست که دوست دارن باهات باشن اما به خودشون اجازه نمیدن بیان نزدیک و حسشونو بهت بگن

منم اخه کسی رو ندارم ازش پرسیدم اخه مشکوک داری حرف میزنی. مثلا کیه که میخواد باهام باشه.

هی دیدم همین حرفشو تکرار میکنه و منم اخر سر گفتم اتفاقا بهت شک داشتم. خودتو میگی که بهم حس داری؟

بعد گفت متاسفم که اینطوری در موردم فکر کردی. قهر کرد‌ کلا جوابمو نداد دیگه.

من مقصرم؟ باید معذرت خواهی کنم؟

میگه دچار سوتفاهم شدی من منظورمو بد رسوندم بهت. اما چون این سوالو ازش کردم کلا قهره.

دختر نیس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید این حرفو میزدی 

باید خودتو میزدی ب اون راه 

اگه مرده بیاد رک و رو راست حرفشو بزنه 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

دقیقا منظورش خودش بود و چون تو موضع گرفتی خودشو زد به اون راه.

دختر و پسر هیچوقت در اکثر موارد نمیتونن دوست معمولی هم باشن خودتونو گول نزنید.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

اولا که ما از عمق صحبت ها و نحوه رابطه و سابقه دوستی و خلاصه خیلی چیزا اطلاعی نداریم

اگر مبنی رو بزاریم بر یه دوستی کوتاه و صحبت های کاملا معمولی

پس

نه شما چیز بدی نگفتید

فقط اون چون اهل رابطه جدی نیست دور شده

و یا چون از علاقه قلبی شما به شخص دیگری اگاه بوده و بعد دیده شما به اون هم این حرفو زدید ، دوری کرده 

درکل هیچکدوم بنظرم مقصر نیستید

بازم میگم اطلاعات ما کمه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو