2777
2789
خودم کلا برا بچه هام لباس سورپرایز نمی‌خرم چون بچه ها باید لباس و کفش دوست داشته باشن ولی اسباب بازی ...

آره اینم حرفیه اما دختر من توی لباس سخت نمیگیره زیاد اما برعکس روی عروسک و اینا حساسه که خودش رنگ و مدلش انتخاب کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل خودم آدمی نیستم نظر بقیه برام مهم باشه خودم دوست داشته باشم راحت باشم دیگه تموم بچه هام هم همینجوری آن پسرم امسال کیف مدرسه اش آبی خیلی کم رنگ بچه ها بهش گفته بودن کیفت دختر ونه است بهشون گفته بود شما نخرید من کیفما دوست دارم معلمش خیلی خوشش اومده بود 

در کل خودم آدمی نیستم نظر بقیه برام مهم باشه خودم دوست داشته باشم راحت باشم دیگه تموم بچه هام هم همی ...

ای جان 

منم دخترم همینه 

اما خودم به شدت دهن بین هستن متاسفانه 

ای جان منم دخترم همینه اما خودم به شدت دهن بین هستن متاسفانه

اشکال ندارن عزیزم هرکس یه اخلاقی داره خدا راشکر دخترت نظر بقیه براش مهم نیست بذار لذت ببر مگه قرار چند وقت یه لباس یا کفش بپوشه نظر بقیه مهم باشه 

اشکال ندارن عزیزم هرکس یه اخلاقی داره خدا راشکر دخترت نظر بقیه براش مهم نیست بذار لذت ببر مگه قرار چ ...

آره عزیزم درست میگید چه خوشحال شدم از هم صحبتی با شما 🌹🌹