2777
2789
عنوان

نمیدونم همسرم چش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 18 پست
بازم دلیل نمیشه نامزدت سرد بشه

اوهوم نمیدونم چش شده

قرار بود شام نمونیم

بابام اصرار کرد بمونید شام

من خودمم نمیخواستم بمونیما همسرم خودش قبول کرد شام بمونیم اگه بابت این ناراحت شده خب خودش قبول کرد من بهش گفتم درس دارم به بابا گفتم بابا هم گفت برید عیب نداره

واقعا نمیدونم چشه

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

مثلا بابام جورابش سوراخ بود یواسکی بهش گفتمبرگشت بلند بلند و با خنده گفت چیه مگه رفتم سرکار سوراخ شد ...

مهم نیستن هیچکدوم از اینا چون شما و شوهرت مهمی رفتار دوتاتون اینکه بخواد بخاطر حرفای خانوادگی که اکثرا دارن ناراحت بشه و خودش بگیره از الان بترس....اونم‌جز خانوادته نباید اینکار کنه اگر دلیلش باباتههههه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تا امید کرده نامزدتو‌

خب یکی دوبارم بابای اون حرف زشتی زده

یه بار خونشون شام بودم خامه خرید پاستا پختن برام

سر سفره گفت میدونی خامه چقدر گرون شده

یا یه بار به خاطر کم حرفیم به همسرم گفت خدا کمکت کنه

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

خب یکی دوبارم بابای اون حرف زشتی زدهیه بار خونشون شام بودم خامه خرید پاستا پختن برامسر سفره گفت میدو ...

😂😂😂😂عزیزه دلم اینقدر با واژه ها بازی نکن و حساسیت ب خرج نده بیخیاااال 

شما کار خوب و درست خودت رو بکن مسول رفتار بقیه نیستی که