2777
2789
عنوان

پسرم روی ادرار شب کنترل پیدا نکرده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 50 پست
بهش جگر سفید بپز بدهاز دوساعت قبل خواب سعی کن مایعات نخورهنبات داغ بده بدنش گرم بشه هوا سرده، اتاقش ...

ممنون از راهنمایی‌هات عزیزم. باشه حتما انجام میدم ایشالا اثر کنه.

یعنی چون زود گرفتمش اینجور شد؟ آخه همه اطرافیانم همینقدر زود گرفتن یا حتی زودتر از من ... حتی دخترمم همین سن گرفتم. اما اصلا شب ادراری نداشت ، هیچچچی

میدونی منم اون موقع ک‌دخترم بچه بود تعجب میکردم یکی می‌گفت بچم کنترل نداره. دخترم حتی یکبار جیش نکرد ...

وای چ جالب دقیقا مثل بچه های من

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنمایی‌هات عزیزم. باشه حتما انجام میدم ایشالا اثر کنه.یعنی چون زود گرفتمش اینجور شد؟ آخه ...

کلا زیر ۲ سال و نیم ب روان بچه فشار میاد

من پسر خودم ۳ سالگی گرفتم

ان شاالله حل میشه داداش من فکر کنم تا ۱۰ سالگیش مامانم درگیر بود باهاش😂😂😂

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

کلا زیر ۲ سال و نیم ب روان بچه فشار میادمن پسر خودم ۳ سالگی گرفتمان شاالله حل میشه داداش من فکر کنم ...

وای یا خدا... اگر تا ده سال جیش کنه چه خاکی سرم بریزم؟ 

خواهر کوچیکه خودمم تا کلاس اول همین بود 

وای یا خدا... اگر تا ده سال جیش کنه چه خاکی سرم بریزم؟ خواهر کوچیکه خودمم تا کلاس اول همین بود

ان شالله ک رفع میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شیر گاو میخوره پره توشم بکنم آب میخوره باز

پره آب کن طعمش رو پسند نکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده