2777
2789
عنوان

عشق اولمو دیدم بعداز چندین سال🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 87073 بازدید | 232 پست
من ۱۲ سال پیش عاشق شدم. آخرین بار شهریور ۹۸ دیدمش. تو اتوبوس همسفر بودیم کل راه ۱۱ ساعته رو گریه کرد ...

واااااااااااااااایی خدا دلم پر پر شد خدا وایی بمیرم برا اشکات 😭😭😭😭😭

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوعه بود عشقتون؟ چقدر حیف 😔

آره اوننگفت بهم حس داشت نگفت بعدا فهمیدم حق داشته متاهل بود من از همه جا بی خبر درگیرعشق در یک نگاه 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به p برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان  روزی بود که با دلتنگی ،عزیزم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 کاش میکوبیدم به سینش میگفتم بمیره اون قلبی که با قلب من بازی کرد 😭😭😭😭😭 کاش جراتشو داشتم میپرسیدم چرا ولم کردی کاش جراتشو داشتم میرفتم باز داروخونه 😭😭😭😭😭😭

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
یه دختر با اون حالو هوای بچگونش بازیچه دست هوس باز مردا میشه اخه چرا😔 کاش مردا نبودن

گلم یه چیزی بگم نارحت نشی .احساس می‌کنم شما الان فکه میکنی زود جا زدی وعشقتو دو دستی تقدیم اون خانم کردی

آره اوننگفت بهم حس داشت نگفت بعدا فهمیدم حق داشته متاهل بود من از همه جا بی خبر درگیرعشق در یک نگاه

اخه مرد متاهل چرا باید دل یه دخترو ببره 😭 ببین مردا همشون عیب دارن همشون دل نیشکنن هر کی یه جوری

⛔️درخواست دوستی ندید🚫