2777
2789
عنوان

بچها جاریم خیلی نازه بهش حسودیم میشه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست

قیافه بعد یه مدت عادی میشه و بعد یه مدت مردم اخلاق شمارو به جای قیافه شما می‌بینند.  

اگه از لحاظ قیافه نازتر نیستید میتونید با اخلاق و رفتار خوب و محترمانه جبران کنید ، در خانواده شوهر هم من تاجایی که دیدم عروس مهربون و خوش اخلاق همیشه محبوب تره ، البته زیادم از حد نگذرید و مرز تعیین کنید تا سو استفاده نکنن . 

در کل مردم اول جذب قیافه و بعد اخلاق خوب میشن ، پس صبور باشید تا زمان نتیجه کارتون بهتون بده .

نه عزیزم اگه با خانواده با شعوری وصلت کرده باشی ممکن نیست به‌خاطر چهره تورو تخریب کنن هرچند من مطمئن ...

اره منم خوبم قد بلندم اندامم بهتره 

ولی خب اون از صورت بنظرم خوشگلتره 

خدا کنه اینجوری باشه که شما میگید

اصلا طاقت ندارم فرق بذارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق و رفتار خوب از چهره خوب زیباتره 

بنظرم ادمهایی که مهربونن و خوش اخلاقن روی قیافشون هم تاثیر میزاره و اونا رو دلنشین میکنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
قیافه بعد یه مدت عادی میشه و بعد یه مدت مردم اخلاق شمارو به جای قیافه شما می‌بینند. اگه از لحاظ قیا ...

نمیدونم‌یکی میگه عروس هر چی سلیطه تر بیش تر تحویلش میگیرن

یا میگن عروسی که خوب باشه رو میزنن تو سرش 

منم بی تجربه 

اصلا این وسط موندم چه رفتاری داشته باشم 

هنوز هیچی نشده انقدر نسبت به خانواده همسرم گارد منفی گرفتم‌که خودم دارم اذیت میشم

مهم اخلاق آدم ها است نه ظاهر ..

بلانسبت اگر چهره مشکل خاصی داشته باشه با عمل درست میشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ما برعکسیم من خیلی سرم ب اون ..ولی اونو بیشتر تحویل میگیرن چون دهن پاره اس تا چیزی میشه همه رو میکشو ...

والا اینجا داشتن میگفتن عروسهای مهربون و دوست دارن و ابن حرفا

ولی خب تا لوده سلیطه هارو بیش تر تحویل گرفتن 

شما آرومی؟

نمیدونم‌یکی میگه عروس هر چی سلیطه تر بیش تر تحویلش میگیرنیا میگن عروسی که خوب باشه رو میزنن تو سرش م ...

عروس با سیاست عزیزم ... با سیاست ...

که کجا بفهمه باید بگذره و کجا نه ، و رو بده یا نه 

باید شرایط سنجی رو یاد بگیری ... 

.

ولی در کل اگه رابطه نزدیک با خانواده شوهر میخوای باید مهربون باشی ، لبخند و احترام هم فراموش نشه ...

ولی حد و مرز خودت هم مشخص کن ... حالا برو ببین چجوری هستن خودت دستت میاد ... مثلا اگه خواستن به جای سرویس طلا نقره بخرن ، سلیطه باش و حقتو بگیر ... یا فرق گذاری کردن با ناز و ادا اعتراض کن ... ولی لبخند فراموش نشه 😜

والا اینجا داشتن میگفتن عروسهای مهربون و دوست دارن و ابن حرفاولی خب تا لوده سلیطه هارو بیش تر تحویل ...

من 15ساله عروسشم رابطمون خوبه مشکلی ندارم ولی اونو بیشتر تحویل میگیرن تاحالا ده بار شوهرشو کشونده دادگاه .همه از ترسش تحویلش میگیرن 

ولی جایگا من تو فامیل یه چیز دیگس