2777
2789
من قراره همین کارو کنم بایکیمیخوام بدون خدافظی برم برای همیشه 🙂🥲چون فکرکنم ازم خسته شده و میخوام ب ...

کار خوبی میکنی ولی دلیلتو بگو و برو بزار بفهمه چقدر اذیتت کرده

دلایل زیادی میتونه داشته باشهشاید اصلا مقصر تو باشی و اون خسته شده باشه

همیشه میگفت تو اول پیام نمیدی حس میکنم منو دوست نداری ! 

ولی آدم مودی بود هعی اکانتشو دی‌اکتیو میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که پشیمون میشه بر میگیرده

وسی که دوستت داره اصلا نمیره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
من قراره همین کارو کنم بایکیمیخوام بدون خدافظی برم برای همیشه 🙂🥲چون فکرکنم ازم خسته شده و میخوام ب ...

عزیزم بهتره دلیلشو بگی و خداحافظی کنی چون اینطوری واقعا دل طرف میشکنه؛ خوب نیست

کار خوبی میکنی ولی دلیلتو بگو و برو بزار بفهمه چقدر اذیتت کرده

خوب

ولش بدون خدافظی برم بهتره تابگم

اینجوری قلبم دردش کمتر میشه 

نمیدونم،چرا حمکت،من بدبخت اینجوریه هرکی،میاد دل،من،بدبخت شکسته میشه تصیمیم،گرفتم بعد این دیگ باکسی رابطه نداشته باشم درسمو بخونم🙂😔

همیشه میگفت تو اول پیام نمیدی حس میکنم منو دوست نداری ! ولی آدم مودی بود هعی اکانتشو دی‌اکتیو میکرد

خودت بیشتر از همه میشناسیش و طبق شخصیتش باید حدس بزنی
آره بعضیا حتی اعتماد بنفسشون پایینه و با یکم بی توجهی فکر میکنن داری ازشون سواستفاده میکنی و یا کلا احساس بی ارزش بودن میکنن
و یا چون زیادی ازت دلخورن دیگه حرف زدن رو ادامه نمیدن
یا اینکه نمیتونن اون حرفا رو به زبون بیارن

یا هم که شاید کلا خسته شده و دلیل خاصی نداشته و میخواسته کات کنه

9teen ── .✦ 

عزیزم بهتره دلیلشو بگی و خداحافظی کنی چون اینطوری واقعا دل طرف میشکنه؛ خوب نیست

نه،عزیزم نمیشه

برو،بخون تایپکمو اولی ک نوشتم،این پیام یعنی،دوست نداره باهام چت،داشته باشه?

بعد بیا بگو،بهم بگو چکارکنم چون،منم،واقعان خسته،شدم از،دستش

۴ روز پیش پسری ک ۵ سال باهاش بودم بلاکم کرد ورفت

همیشه وقتی نبود می مردم ولی الان نه میخندم نه گریه میکنم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
خودت بیشتر از همه میشناسیش و طبق شخصیتش باید حدس بزنیآره بعضیا حتی اعتماد بنفسشون پایینه و با یکم بی ...

اره اعتمادبنفسش پایین بود میگفت تو از من سرتری 

شایدم بخاطر همون🥲

بنظرم دنبالش نرو که دلیل بخای و سراغی نگیر فقط فراموش کن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند