2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید❓️

108 بازدید | 16 پست

کراشم یطورایی گفته که نمیخوادتم حالا نمیدونم شاید با رفاقت بشه وابستگی ایجاد شه و.. ولی خب اولش که دلش جای دیگه بود ولی رل نبودن الآنم فهمید دختره نامزد کرده و منطقیش اینه بیخیالش شه 

ولی خب من نمیدونم چیکار کنم صبر کنم برای کراشم و رفاقت کنم باهاش تا وابسته شه بهم و بیاد تو رابطه یا اینکه بیخیالش شم و با کسی که دوسم داشت اوکی شم؟؟ 

احساسات منم در نظر بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب احساساتم چی پس؟ ممکنه بعدا پشیمون شم؟

شمارو نمیدونم. ولی من پشیمون نمیشم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

هعییی. پشیمونی نداره اخرش؟؟

تا اونجایی که من میبینم اکثر احساسی شدنا پشیمونیه تا منطقی بودن 

البته خودت و شرایط خودتم درنظر بگیر 

من نمیدونم چی به چیه

هیچکس نمیدونه

همه چیز از درون تو آغاز میشود

ینی کسی که دوسم داشته باشه خیلی بهتر از کسیه که دوسش دارم؟؟

بله دقیقا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

تا اونجایی که من میبینم اکثر احساسی شدنا پشیمونیه تا منطقی بودن البته خودت و شرایط خودتم درنظر بگیر ...

خب طرف گفته نمیخوادتم ولی من بخاطر احساساتم و اینکه دوسش دارم میخواستم نزدیک ۹ماه اینا صبر کنم ببینم چی میشه ولی از یه طرفم میترسم..

یعنی باید بیخیالش شم؟ پس چرا وقتی فهمیده بود انگار رل زدم اومد پیگیری کرد؟؟ نشونه حس داشتن بوده؟

پسرا مستقیم حرفشون رو‌میزنن اگه بخوان. خودتو معطل این نکن 

اتفاقا جلو چشمش نباشی اگه بخوادت خودش سریع اقدام میکنه .ولی با رفاقت الکی، وابسته که نمیشه هیچ میاد درمورد دخترای دیگه هم باهات حرف میزنه و نظرخواهی میکنه اخر هم جلو چشم خودت با یکی رل میزنه، بعد شما میمونی و وابستگی که خودت پیدا کردی ! نه اون!!!! بیشتر میسوزی.