2777
2789

اسی ی چیز دیگم بهت اعتکاف رفتم ک اونجا دعا هایی ک مربوط ب اونجا بود و خوندم و خیلی دعا کردم و خیلی شنیده بودم ک این نتیجه میده و واقعاااااا داد من بعد ۵ ماهش ب خودم اومدم دیدم ازدواج کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ی چیز دیگم بهت اعتکاف رفتم ک اونجا دعا هایی ک مربوط ب اونجا بود و خوندم و خیلی دعا کردم و خیلی ش ...

من انواع چله ها رو انجام دادم اما هنوز خبری نیست برام دعا کنید واقعا حسرت تشکیل زندگی و عاشق شدن به دلم مونده

من انواع چله ها رو انجام دادم اما هنوز خبری نیست برام دعا کنید واقعا حسرت تشکیل زندگی و عاشق شدن به ...

منمممم هررررررررررررررککککککااااارررریییی بگی کردم این دوتا فقط نتیجه دادن مطمئنم نتیجه میده شک نکن

منمممم هررررررررررررررککککککااااارررریییی بگی کردم این دوتا فقط نتیجه دادن مطمئنم نتیجه میده شک نکن

ممنون عزیزم ایشالا منم جواب بگیرم فقط چه دعاهایی تو اعتکاف خوندی دقیقا؟؟

ممنون عزیزم ایشالا منم جواب بگیرم فقط چه دعاهایی تو اعتکاف خوندی دقیقا؟؟

روزای اعتکاف ک بهش میگن ایام البیض خب؟

ک میری مسجد ثبت نام میکنی و میری اونجا کارهاش توی مفاتیح نوشته انجام میدی و... 

فقط ی کاری کن اسی با دوستات برو ک توی اون سه روز قشنگ عشق کنی درکنارش این کارارو هم بکن اتفاقا نزدیک هم هس فک کنم تو گوگل سرچ کن بزن ایام البیض ببین کی هست یکی دوهفته قبلش مسجد ها ثبت نام دارن