2777
2789

من الان رل دارم قبلا با یه پسری ۱ روز اوکی شدم 

بعد ۱ روز گفت ک من با اکسم اشتی کردم و اینا

بعد رل الانم خیلی دنبال من بود و واقعا دوسم داره

و اینا الان همون پسره ب من چند روز پیش پیام

داد ک از دستم ناراحتی و اینا منم بدجور خرابش کردم بعد گفت ک اینو بدون ک یکی پشتته و من دوست دارم مراقب خودت باش گفتم تو ام مراقب باش 

اگ هستین بگید بقیشو تعریف کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بقیش

بعدش گفت تو دوسم نداری گفتم ک از چشمم افتادی

گفت میخواستم سرد شی ازم چون رل الانت پیگیرت بوده چند ماه و دوست داره بعد گفتم ک رفیقت اومده پیام داده میدونه تو قبلا با من بودی گفت سوال نپرس خدافظ گفتم خدا تورو بدون نوبت شفا بده بعد بلاک کردم رفیقش اومد پیم داد و کلی خواهش ک بیا با من اوکی شو من چند بار ب تو نخ دادم ک من ب اونم گفتم ن رل دارم گفت یا اوکی میشی یا باید اوکی شی من همه کار میکنم ک باهام باشی الان دارم فک میکنم فازشون چیه دوستم میگ احتمالا داره میکشه کنار ک یا با خود رلم بمونم یا با دوستش اوکی شم

من از شما که تجربه دارید یک مشورت دارم.لطفا درخواستم رو بپذیرید

با افتخار سپاهی هستم.قابل توجه؛ هرگونه فعالیت ضد انقلاب و توهین به ادیان مقدس پیگرد قانونی دارد.با افتخار مداح و قاری بین المللی