2777
2789
عنوان

نظر شما چیه لطفا نظر بدید

86 بازدید | 16 پست

من واقعا نمیتونم کسی رو ببخشم حتی سر چیز های کوچک .مثلا کسی به من خیلییی خوبی کرد اما با یک کار فوق العاده زشت از چشمم افتاد با اینکه اون کاربد در حق من نبوده اما از نظر اجتماعی خیلی کارش زشته بوده اما به من خیلی محبت کرده الان واقعا نمیتونم ببخشم و باهاش مثل قبل باشم الان احساس بدی دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باز برعکسهمش میبخشم همه روطرف کلی کار بد کرده من میگم به هرحال هرکسی مششکلی داره تو زندگیش بیخود ...

من احساس میکنم با بخشش فکر میکنن هر کاری در حق آدم میتونن انجام بدن و اصلا به این قضیه که شرمنده میشن اعتقاد ندارم

بخاطر اینکه همدیگه رو درک نمی‌کنیم

یه حدیث بگم؟

امیرالمومنین علیه السلام میگن اگه دوستت عذری آورد عذرش رو بپذیر، و اگه عذری نداشت عذری براش بتراش.

این تیکه آخرش خیلی مهمه

اگه بگی اون حتما دلیلی داشته، اینجور شده خیلی راحتتر میشه پذیرشش برات و خدابخواد میبخشی:)🌱

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من واقعا بر عکس تو ام منتظرم یکی کاری کنه که ببخشمش ولی خوب اشتباست . کار شما هم اشتباست  . من باعث می شم آدم ها وقیح تر از قبل به اشتباهاتشون ادامه بدن و شما فرصت درست شدن یک اشتباه . ولی درکل کارتون خیلی خوب بود کسی که کار خیلی اشتباهی رو انجام داده بدن پشیمونی ولی با شما نکرده باز هم اشتباه بزرگیه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بخاطر اینکه همدیگه رو درک نمی‌کنیمیه حدیث بگم؟امیرالمومنین علیه السلام میگن اگه دوستت عذری آورد عذرش ...

من احساس میکنم با بخشش فکر میکنن هر کاری در حق آدم میتونن انجام بدن و اصلا به این قضیه که شرمنده میشن اعتقاد ندارم

من واقعا بر عکس تو ام منتظرم یکی کاری کنه که ببخشمش ولی خوب اشتباست . کار شما هم اشتباست . من باعث ...

اصلا نمیتونم مثل قبل دوستش داشته باشم .حالا ظاهری هم که باهاش اوکی باشم توی دلم باهاش اوکی نیستم .چون آدم رکی هستم اصلااا دوست ندارم حرف و عمل یکی نباشن

اصلا نمیتونم مثل قبل دوستش داشته باشم .حالا ظاهری هم که باهاش اوکی باشم توی دلم باهاش اوکی نیستم .چو ...

خیلی خیلی کار خوبی می کنی شاید اصلا باورت تشه ولی تو داری بهترین کارو رو می کنی چون خیلی مهم آدم دل و ژاهرش یکی باشه . 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خیلی خیلی کار خوبی می کنی شاید اصلا باورت تشه ولی تو داری بهترین کارو رو می کنی چون خیلی مهم آدم دل ...

واقعا کسی نیستم که جلوش بخندم و توی دلم ازش بدم بیاد . از کسی هم اگر یکم بدم بیاد قطع ارتباط میکنم

من احساس میکنم با بخشش فکر میکنن هر کاری در حق آدم میتونن انجام بدن و اصلا به این قضیه که شرمنده میش ...

تو مسئول بقیه نیستی. اینکه کاری بکنن یا نکنن یه بخشیش به قاطعیت و رفتار خودت برمی‌گرده درست. ولی اینکه به قول دوستمون دل چرکین نشی خیلی مهمه، آدما با توقع دلیل ناراحتی خودشون فراهم میکنن پس اگه میخوای راحت باشی بی توقع باش

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من احساس میکنم با بخشش فکر میکنن هر کاری در حق آدم میتونن انجام بدن و اصلا به این قضیه که شرمنده میش ...

میونی دلیل ناراحتیت رو بهشون بگی و بگی که این رفتارشون رو نمی‌پسندی و اخطار بدی حتی میتونه برات قابل تحمل نباشه.

من حوصله ندارم نبخشم و خودمو درگیر کنم

خواست شرمنده بشه نخواست نشه مهم نیست

نبخشیدن یعنی دارم اهمیت میدم

میونی دلیل ناراحتیت رو بهشون بگی و بگی که این رفتارشون رو نمی‌پسندی و اخطار بدی حتی میتونه برات قابل ...

واقعا نمی تونم .وقتی یک رفتار اشتباه ببینم دیگه امکان ندارن برگردم به طرف پس چرا بهش تذکر بدم؟