دوستان من ابتدا توی سونوگرافی متوجه شدم سنگ کیسه صفرا دارم . اون زمان کوچک بودند پیگیری خاصی نکردم. توصیه میکنم هر ساله سونوگرافی بدید سنگ داشتید متوجه بشید و حتما تحت نظر متخصص دارو استفاده کنید . سنگ های کوچک اگر چند ماه دارو استفاده کنید برطرف میشن.
من متاسفانه پیگیری نکردم سنگ ها بزرگ شدند دو تا سنگ حدود دو سانت. یک سال درد های گاه و بیگاه رو تحمل کردم . حین درد زیر سرم رفتم. و مواقع دیگه یه کیسه آب گرم گذاشتم پشت کمرم و پنج ساعت درد رو تحمل کردم. بلاخره رفتم جراح عمومی و دستور جراحی فوری داد. شانسی که آوردم این بود سنگ وارد مجرای صفراوی نشده بود. لطفا وقتی درد ها شروع شدند حتما متخصص گوارش و جراح عمومی برید. چند روز پیش به روش لاپراسکوپی کیسه صفرا خارج شد. سه روز اول واقعا درد داشت شکم اونم خب طبیعیه. روز چهارم درد کمتر شد. جراح به من گفت بعد از مدتی هیچ منعی توی غذا خوردن نداری و زندگی عادی داری. فعلا روز چهارمم.دردها خیلی کمتر شده دارم غذا معمول میخورم. عوارض جراحی یکی درد شانه است که موقته گویا یکی روزهای اول گوارش کمی اذیته اونم بخاطر گاز سی او دو هست که میزنند. کل جراحی یک ساعت طول کشید. یک شب بستری بودم. اینها رو کامل گفتم که روند رو بدونید