2777
2789
عنوان

دختراا همه بیاین صادقانه بگید مجردا که می‌خوان ازدواج کنن حتی متأهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 155 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساسات مال اولشه اشتباه نکن دوسال که گذشت میفهمی چخبره😂😂

شدیداً احساساتیم دست خودم نیست ... 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

منطق من اینه 

من بهش بابت شروع زندگی چیزی بدهکار نیستم اونم چیزی به من بدهکار نیست 

اون نباید از من توقع داشته باشه هزینه زندگی بدم منم ازش نباید اول زندگی بابت هیچی توقع داشته باشم چیزی به نامم بزنه 

اون کل هزینه های زندگی رو میده 

منم کارای خونه

شغلمم به خودم درآمدش مربوطه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

برام مهم نیست راستش مهریه

بنظرم کسی ک بخاد عوضی باشه با مهریه و اینا نمیشه دستت رو جای بند کرد 

ولی ملک و املاک خوبه بنامت بزنه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه سوال؟چرا باید همچین کاری می کردید؟ایشون خواستن یا شما خواستید شیرین تر بشید براشون؟

ن اون نخواست همین الآنم بگم پشیمون شدم حرفی نداره  من خودم ی موضوعی پیش اومد خودم تصمیم گرفتم

بنظرم نباید احساسی تصمیم گرفت 

۱۱۴ تا خوبه بنظرم

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)