2777
2789
عنوان

دختراا همه بیاین صادقانه بگید مجردا که می‌خوان ازدواج کنن حتی متأهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 155 پست

حدود ۳۰ـ۵۰ تا مدنظرمه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چقدر هم عالی شما قصد ازدواج ندارید😄🙏🏼

نمونه کفتارهای آماده خور رو مشاهده کنید!

خجالت بکش مثلا آقا !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی میگم اگه طرف بگه حق تحصیل و طلاق و اینا رو یا میدم یا مهریه کدوم بهتره البته فکرکنم بعدش بای ...

ببین به نظر من( که البته دوستم رفت پیش وکیل قبل ازدواج همین حرف منو بهش زد) حق طلاق به درد می خوره فقط

می دونی چرا؟

چون مال روز جنگ و قهر و جداییه و اون موقع تو به قانون نیاز داری و جنگ جنگ قدرته

اما بقیه حقوق رو چون قراره تو دوران صلح و زندگی ازشون استفاده کنی، اگه طرف قلبا باهات موافقم نباشه زندگی بهت زهر میشه

مثلا فکر کن

تو با دعوا و زور میخوای بری خارج؟ یا درس بخونی؟ یا محل زندگی رو تعیین کنی؟

خب این دیگه زندگی نیست

اولا همچین مردی همه چیز تموم نداریم و این واقعیت دنیاس و همه ما هرکدوم یه نقصی بالاخره داریم و اینکه خیلی کم بخوام بگم 14 تا و خیلی زیاد بخوام بگم 114 تا

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

اگه قبول کنم چی به من می رسه؟

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

مهریه باید به اندازه ای باشه که اگه زندگی به جدایی رسید خانوم آواره نشه و بتونه یک حداقل هایی رو واسه خودش تهیه کنه یا اگه همسرش فوت شد قبل اینکه اطرافیان ارثیه رو هاپولی کنن مهریه ایشون پرداخت میشه و سر پیری کارتن خواب نمیشه 

مادربزرگ و پدربزرگم هنوز زنده ان بچه هاشون دنبال بالا کشیدن خونه و املاکشون هستن اگه خدایی نکرده پدربزرگم فوت کنن صد در صد دایی هام مادربزرگم رو آواره میکنن برای همین مادربزرگم به اضای مهریه اش از پدربزرگم خواست یکی از خونه هاشو به نامش کنه اونم چون پسرا شو میشناخت اینکار رو کرد 

و نمی دونید چه دعوایی شد بین پسراش که چرا ارث مارو دادی به مامان و مدام میخوان راضیش کنن پس بده

از اونجایی که مث‌ سگ احساساتیم ، به خودم بود یه شاخه گل ولی خب برا خانوادم و حرف مردم حداقل چهارده تا باشه خوبه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

از اونجایی که مث‌ سگ احساساتیم ، به خودم بود یه شاخه گل ولی خب برا خانوادم و حرف مردم حداقل چهارده ت ...

احساسات مال اولشه اشتباه نکن دوسال که گذشت میفهمی چخبره😂😂

خدایا شکرت بابت همه چیز...