2777
2789

داییهام وضع مالیشون خوبه

سنشون کمه مجردن

هرکی میرسه از راه ازشون پول میخواد 

اینا هم ولخرج بیخیال

هی پول میریزن ور دست بقیه

رسما شدن بانک سوئد 🤣🤣🤣🤣

فک کنم منم باید ی  خرجی از این  بانک ها بگیرم

به خدااا

تو این دور زمونه هرکی ی بانکی برا خودش پیدا کرده

جز من

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره داییتو نمیدی؟

برا یه مستمند میخوام

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
چقد چسب و کنه و اویزونیخب بدن ب تو چه حق تو مگ میسوزه

وای یعنی تو نیستی؟😐 عجیبه😒

اره حق من ضایع شده

هر کی از راه میرسه بهم میگه فلانی( یعنی من) نون رو تو میخوری ما بی بهریم

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

شماره داییتو نمیدی؟برا یه مستمند میخوام

نه نمیدم🤣

پولشون به دردت نمیخوره🤣

خلافکارن

زنداییشی؟؟

زن که ندارن احتمالن یکی ازوناس که وام گرفتن😂

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
الان جوونن متوجه نیستند وقتی یکم پا به سن گذاشتند میفهمند چقدر اشتباه میکردند و به خودشون ظلم کردند

اره ولی بابا آخه دیگه نی نی نیستن

نه نمیدم🤣پولشون به دردت نمیخوره🤣خلافکارن

خلافکار وا😑😂

نه نمیدم🤣پولشون به دردت نمیخوره🤣خلافکارن

پول خلافکار برکت نداره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴