ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 عنوان اگه بین نوبت های لیزر شیو نکنم خوبه یا نه 78 بازدید | 10 پست وایسم فقط روز قبلش شیو کنماون دفعه ای که باید۱۴روز بگذره شیو نکنم که مو ها بهتر دربیانخوبه یا بده؟ خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند... 1404/08/15 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imhere3748 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2535 من مهر رفتمنوبت بعدیم دی هستگف نصفش گذشت شیو کن قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 من مهر رفتمنوبت بعدیم دی هستگف نصفش گذشت شیو کن میدونمولی میگن کلا شیو نکنی و وایسی فقط روز قبلش شیو کنی بهتره خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
reyhan1375 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 209 سلام منم میخوام برم لیزر واژن ولی میگن دچار سرطان و اینا میشیم . شما چطور با این قضیه کنار اومدی؟
imhere3748 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 2535 میدونمولی میگن کلا شیو نکنی و وایسی فقط روز قبلش شیو کنی بهتره پ چرا ب من گف اینجوری بهتره قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوقالعاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 سلام منم میخوام برم لیزر واژن ولی میگن دچار سرطان و اینا میشیم . شما چطور با این قضیه کنار اومدی؟ والا دیگه از شیو خسته شدمگفتم همه میرنمنم رفتم دیگه... خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 پ چرا ب من گف اینجوری بهتره به منم همینو گفت. ولی من از یه نفر دیکه شنیدم ایطوری بهتره خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
reyhan1375 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 209 والا دیگه از شیو خسته شدمگفتم همه میرنمنم رفتم دیگه... ایشالا مشکلی برات پیش نیادیه سوال دیگه هم دارم تیرگی شما با لیزر کم شده یا مثل قبله؟
ناستیانا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 3127 ایشالا مشکلی برات پیش نیادیه سوال دیگه هم دارم تیرگی شما با لیزر کم شده یا مثل قبله؟ والا یه چیز دیگه دارن برا تیرگی که فک کنم همراه با لیزر انجام میشهمن اونو نزدم چون زیاد ژیلت نکشیدم تو زندگیم بدنم تیره نیست ولی راستش خودم حس میکنم یکم تیره تر شده پوستم. ولی خب مهم نیست برام خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...