2777
2789
عنوان

نمیخام پسره داغون شه

127 بازدید | 19 پست

سلام یه پسری شهرشون تا شهر ما ۳ ساعت فاصله داره 

بعد ای خیلی خیلی دوسم داره چندسال باهم بودیم بعدش خانوادم فهمیدن به بابام گفت بابام قبول نکرد خیلی تنهاس باباش فوت کرده فقط مامان پیرش و خواهر داره همش میترسم بخاطر من بلایی سر خودش بیاره چون میدونم ای کارو میکنه عذاب وجدان نمیزاره که کلا بلاکش کنم ولی بهش هم میگم که من تو دیگ چیزی بینمون نیست قبول نمیکنه من نمیخامش ولی اون خیلی 

بهش گفتم به عنوان رفاقتی باهات صحبت میکنم

هر وقت هم پول قرض بخاد بهش میدم ۵ دادم بعد یک ماه داد چند روز پیشم ۴ تومن دادم بهش حقوقش رو هنو ندادن لازم داشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوسش دارم ولی جوری که اون دوسم داره نه چون میدونم کسی با ازدواج ما موافقت نمیکنه نمیخام ادامه داشته ...

توی تاپیکهاتون انگار کسی دیگه رو دوست داشتید که ازدواج کرده

این اون نیست؟

دوسش دارم ولی جوری که اون دوسم داره نه چون میدونم کسی با ازدواج ما موافقت نمیکنه نمیخام ادامه داشته ...

اینابهونه ست اگ دوسش داشتی خانواده ات روراضی میکردی توجیه نکن خودتو🙄🙄🙄

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

کارخوبی میکنی، خیلی مهمه که تو ازدواج،خانوادت پشتت باشن، و مطمئن باش پدرت بد تورو نمیخاد

اینابهونه ست اگ دوسش داشتی خانواده ات روراضی میکردی توجیه نکن خودتو🙄🙄🙄

خواهر عزیزم ...

منم دوسش داشتم ولی خودش خم مقصر بود ۷ سال باهم بودیم کم نبود برای پا پیش گذاشتن که معطل کرد و گفت شرایط نیست تا اینکه فهمیدن خودمم بعدش یکی دیگ رو دوست داشتم

الان خوندم تاپیک قبلتو پس کسیودوست داشتی

من ۷ سال باهاش بودم که همیشه بهم میگ خودم بزرگت کردم فهمیدن جداشدیم تقریبا چند ماه قط رابطه بودیم 

بعد اینو بعدش دیدم دوسش داشتم که ازدواج کرد 

کارخوبی میکنی، خیلی مهمه که تو ازدواج،خانوادت پشتت باشن، و مطمئن باش پدرت بد تورو نمیخاد

شهرش دوره بابام نمیزاره بعد شناختی ازشون نداریم

وضعیت مالی‌شان هم اونقدر اوکی نبود

چقد عزیزم ۷ سال گذشت چقد دیگ بمونم به خودشم گفتم مقصر خودت بودی وگرنه ت ای هفت سال فرصت زیاد بود

واقعا خودت میتونی بعد هفت سال باهاش کات کنی؟؟سخت نیس برات ؟؟

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...