2777
2789

ریمل تیمت برق لب ضد افتاب رنگی رژگونه کم

تا وارد میشم:چقدر آرااااایشش کردی چه حالی داری من صورتمم نمیشورم

یا مثلا عمدا دست به صورتم میزنن میگن چقدر کررررممم زدی مگه میخوای بری عروسی

اخه بمنچه تو سیبیلاتم نمیزنی زنیکه 

یه جوری میگن ما صورتمونم نمیشوریم اینگار افتخاره 😐

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو توشاید کونتم نحوای بشوری منم باید مثل توباشم

چ ربطی داره من اینجوری دوست دارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

دوستهات در حدت نیستند😄

من دوست دارم همیشه به خودم برسم اینا برا جلب توجه که بگن ما نچرالیم زر میزنن

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

همکلاسی منم همینه شبیه کپک میاد دانشگاه  میبینه من به خودم رسیدم چشماش رو از زیر عینک گرد می‌کنه چرت و پرت میگه انگار چون خودش بی حال و دل مردست همه باید مثل خودش باشن

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

چه دوستای کثیفی داری کات کن باهاشون 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بگو توشاید کونتم نحوای بشوری منم باید مثل توباشمچ ربطی داره من اینجوری دوست دارم

🤣🤣🤣🤣

چه دوستای کثیفی داری کات کن باهاشون

دوست نیستن هم دانشگاهین

همکلاسی منم همینه شبیه کپک میاد دانشگاه من میبینه من به خودم رسیدم چشماش رو از زیر عینک گرد می‌کنه چ ...

دقیقا فازشون مشخص نیست

بگو توشاید کونتم نحوای بشوری منم باید مثل توباشمچ ربطی داره من اینجوری دوست دارم

🙂🤣

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دوست نیستن هم دانشگاهین

آدم حسابشون نکن باو من بدم میاد کسی از ظاهرم بد بگه و خودشو مثلا بخواد خوب جلوه بده 

بگو حوصلتونو ندارم بزنید به چاک

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️