2777
2789
تو چرا کات کردی همسنیم

باورت میشه همین دلیلی که رل تو آورد اونم آورد ؟؟؟؟ گفت تو خیلی خوبی اما من آدم مزخرفیم ، هر روز می‌گفت بری بهتره تو با من بدبخت میشی منم امروز خدافظی کردم و بلاک ، پسره رو خیلی تو زندگیش مشکل داشت من خیلی خیلی سعی کردم کمکش کنم ، نخواست 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

درک میکنم من خودمم 7 ماه بودم باهاش

لعنت به وابستگی و دلبستگی ، خدا من و لعنت کنه که جواب پیامش و دادم و الان وضعم اینه، اون پسر اولین آدمی بود که اجازه دادم وارد زندگیم بشه و ر.ید تو همه چی بعدم رفت

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه همین دلیلی که رل تو آورد اونم آورد ؟؟؟؟ گفت تو خیلی خوبی اما من آدم مزخرفیم ، هر روز می‌گ ...

خودت ث دوست داشته باش این آدم اصلا ارزش نداشته کسی ک همش میگفته بری بری يعني قدرتو نمیدوتستت

خودت ث دوست داشته باش این آدم اصلا ارزش نداشته کسی ک همش میگفته بری بری يعني قدرتو نمیدوتستت

نمی‌دونم من نهایت تلاشم و کردم که حالش خوب بشه اما نخواست حتی الآنم دلم براش میسوزه 

دلت برای خودت بسوزه ک با احساست بازی شده

بهش نمیومد با احساسات کسی بازی کنه آخه ، باورت نمیشه چقدر براش گریه کردم

خب دوری هم سخته و رابطه دووم کم میشهما هم دور بودیم کم همو میدیدمکلا همو ندیدبن؟

آره سخته ولی قابل تحمل بود ، می‌دونی پسره از اونایی بود که اعتماد بنفسش پایین بود مشکل زیاد داشت تو زندگیش انقدر بهش اصرار کردم تا تونستم باهاش تلفنی حرف بزنم هعییی خدا من حاضر بودم برم پیشش خودش نمی‌خواست