2777
2789
همون واقعا نباید الکی خودمون رو گول بزنیم حقیقت رو بدونیم بهتره تا گول خوردن های چرت پرت

به نظر من این یه عقیده کاملا شخصیه من دوست نداشتم قبل از ازدواج با کسی رابطه داشته باشم ولی شاید همسرم دوست داشته تجربه جنسی داشته باشه که اونم به من مربوط نمیشه چون زندگی قبل از ازدواجش بوده 

به نظر من این یه عقیده کاملا شخصیه من دوست نداشتم قبل از ازدواج با کسی رابطه داشته باشم ولی شاید همس ...

تصور اینک تو ازوواجم رابطه داشته باشه رو هیچ وقت نکردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید داشته باشه؟ نمیتونم انتظار داشته باشم کسی که از من بزرگتره تا حالا تجربه یا زندگی جنسی نداش ...

ربطی نداره اگه ۱ درصد با یک پسر کوچیک تر از حودت ازدواج کنی اونام نظرشون همینه؟ صدردصد ن میدونی چرا چون خانما خودشونو با این جملات سرکار گذاشتن ، اگه مردی پاک و اهل این چیزا نباشه باید تا قبل ازدواجش با شریک زندگیش باکره باشه

ک اگر اینجور نباشه بعد اینکه بازم ازدواج کنه میره دنبال این کارا و...

تصور اینک تو ازوواجم رابطه داشته باشه رو هیچ وقت نکردی؟

من ۱۳ ساله تجربه زندگی مشترک رو دارم اگه همچین موردی رو احساس میکردم یا میدیدم یک لحظه هم تو این زندگی نمیموندم 

من چون خودم گذشته ی پاکی داشتم برام مهم بود از اونا نباشه که با صدنفر خوابیدهبا درگیر گذشته باشهولی ...

دقیقا همینجوره پسر نباید هرزه و هرجایی باشه ولی پسرای باکره انگشت شمارن 

متاسفانه همچین پسری نیس آخه اگرم باشه شاید ی درصدتو این زمونه خیلی از دخترا ندارن چ برسه پسر😑

دقیقا

هم تو دخترا و پسرا کمه اما دلیل نیست نباشه دختر هر جور باشه خانواده ای شبیه ب خودش میرن خواستگاریش نگو نیست ، بستگی ب اون دختری داره ک ببینم تو خیابون و اهل محل میشناسنش ب فاحشگی و..... یا برعکسش اینم بدون الان دوره ۱۰۰ سال پیش نیست ی پسر بره سراع ی دختر بدون اینکه دو طرف از خانواده طرفشون مطمئین بشن . الان جامعه طوری شده چ دختر ج پسر زیر رو طرفو میفهمن ک بخوان باهاش وصلت کنن 

ربطی نداره اگه ۱ درصد با یک پسر کوچیک تر از حودت ازدواج کنی اونام نظرشون همینه؟ صدردصد ن میدونی چرا ...

ارتباطی نداره خانم. 

من داشتن یا نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج رو لزوم متعهد بودن یا نبودن فرد در طی ازدواج نمیدونم. 

این مسئله فاکتور های خیلی مهم تری داره. (برای مطالعه بیشتر میتونی برای سراغ big five) 

در ضمن من برای عقاید خودم خط مشی آقایون رو دنبال نمیکنم. که منتظر باشم ببینم اونا چه طرز فکری دارن و من بر همون اساس تصمیم بگیرم. از قوه تعقل خودم استفاده میکنم پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو بکنی. 

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
ارتباطی نداره خانم. من داشتن یا نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج رو لزوم متعهد بودن یا نبودن فرد در ط ...

نه به شما مربوط نظر من ن برعکسش

منم اینجا نطرمو برای همه گفتم

درضمن انتخاب منه این که هیچ وقت قبول نکنم با ی مرد هرزه و جن..( این اسما سر همچین مردای هست همه ام میدونن)

ازدواج کنم که نظر همه شبیه ب هم نیست 

بالام گفتم هرکی خانواده شبیه به خودش و عقاید و نظرش میرن خاستگاریش ، در حد و لول اون طرف میره سراغش . 

نه به شما مربوط نظر من ن برعکسشمنم اینجا نطرمو برای همه گفتمدرضمن انتخاب منه این که هیچ وقت قبول نکن ...

میتونستی نظرت رو بدون ریپلای کردن من برای همه بگی تا حالا به تو چه به من چه راه نندازی. ریپلای کردی جوابش رو هم شنیدی. 

فعلا که شما داری در مورد ازدواج حرف میزنی ولی من حتی صحبت کردن با آدمی مثل شما که تا این حد عفت کلام نداره و برچسب میزنه رو هم نمیتونم هضم کنم. 

کاش این لول و خانواده ای که ازش صحبت میکردی توی کامنتت هم وجود داشت. 

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش