2777
2789
همون دیگ اخه اینی ک الان تو عقد ب من تو عصبانیتش وقتی کار اشتباه کرده و من قهرم بهم میگه به کی..رم ک ...

وای دقیقا داستان بامداد خمار.حتما این رمان رو پیدا کن و بخون.و خدا رو شکر کن که مثل محبوبه این داستان عروسی نکردی و بچه دار نشدی.و عذابهای بیشتری نکشیدی

بخدا من نمیخوام بگم خفنم یا روستا بده پایین شهر بده نه اتفاقا قبول کردم برم باهاش همون پیاین شهر زند ...

الهی بگردم عزیزم.خیلی خانمی کردی تا الان.این دندون لق و بنداز دور اصلا بهش فکر نکن.نامزد بودین تموم شد رفت .اصلا هم عار نیست.بهترین نصیبت ان شاالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا داستان بامداد خمار.حتما این رمان رو پیدا کن و بخون.و خدا رو شکر کن که مثل محبوبه این داستا ...

بهم گفتی رفتم تا الان داشتم میخوندمش ۴۰ صفحش مونده بپرام ریخته از شدت شباهت این داستان با نانزدم و رفتارش و مادرش و وابستگیش ب مادرش اصلا همه چی داستان حتی نگاه های ترسناک رحیم عین نگاه های نانزدمه وای خدا

الهی بگردم عزیزم.خیلی خانمی کردی تا الان.این دندون لق و بنداز دور اصلا بهش فکر نکن.نامزد بودین تموم ...

مرسیییی قشنگم فدای مهربونیات دورت بگردم 💕💕💕💕

خیانت دیدی موندی پرخاشگری موندی بعد بهت بدم نگاه کرد جدا شدی ؟باید با همون خیانت جدا میشدی

دقیقا افرین همونروزی ک چت خیانتشو دیدم باید مرتش میکردم بیرون

عزیزم الان حالت چطوره؟؟؟از حال خودت بگواون عوضی که قبلا هم گفتی تازه اول بدبختیاش شروع شدهیه مرد به ...

بخدا برفی اصلا این بلوغ کامل داشت بیشتر از ۱۰ سال پلیس کف خیابون دونسته اون رفتارو میکرد ،قربونت خیلی خوبم بعد این چندناه تازه روحیم اوکی شده خداروشکر ولیدخوب بازم یادش میفتم یا چیزی دیگ به تراپیست و یا مثلا کس دیگ نمیگم همینجا یه تاپیک میزنم 

آفرین بهت کاش همه دخترای سرزمینمون مستقل باشن و یه پشتوانه قوی داشته باشن تا این انگلا رو از زندگیش ...

فداتشم ،واقعا اصلا نمیشه هیچ کس و از رو ظاهر شغل یا حتی خانواده شناخت قشنگ با این فکر ک میخوای جداشی باید ازدواج کنی