2777
2789
عنوان

اونایی ک وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 37 پست
من باید چیکار کنم گلم من چشم باز میکنم استرس فکره میاد چون وسواسم مربوط ب دیدنه خیلی سخته برام خدا م ...

من ۵ آبان پیش روانپزشک بودم گفتم چشممو باز میکنم دلشوره میگیرم با خودم میگم چطور ممکنه تا چشم باز کنم دلشوره بگیرم؟!

الان شما این نوشتی یاد خودم افتادم

البته من شرایطم خیلی بده و افکار وسواسی ام هم بیشتره

اینا علائم سرد شدن مغز هست

هرچی بیشتر بهش بها بدی بدتر میشه

دوتا کار بکن اول اینکه فعالیت جسمیت رو زیاد کن، کارهای خونه رو با لذت انجام بده آشپزی با تزیین و... یا ورزش

دوم هم از عطاری دمنوش اسطخودوس و چای کوهی بخر روزی دوبار صبح و دم غروب بخور عالیه برای گرم شدن مغز، حاظه ت هم بهتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو چی وسواس داری

وسواس فکری رو همه مسائل

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

من چند ساله درگیرشم .مثلا چی میاد تو ذهنت؟ من الکی تا ته مرگ یکی رو میرم اضطراب و ترس یا برای اتفاقا ...

من ۳ ماه پیش ی صدایی گفت این همه سال درس نخوندی و فلانی اذیت کردی ....الان میخونی ؟چه فایده دیگه اون فرد نیست....

واقعا دیوووونه شدم ،همش غم همش استرس...هم توسل 

پوستم داغون شده ....جلوچشام سیاهه 

گاهی مثلا صبح با مامانم رفتم پارک خوب بودم...همش میگفتم شکر بخاطر اینکه کنار مادرم هستم.

یا مثلا پبرزن میدیدم ،میگفتم الهی مامانم سنش از این هم بیشتر شه....ولی همچنان ی بغض داشتم.

شبها خواب درست و درمون ندارم ، تحت اثر دارو خوابم میاد

تا میرم یراغ کتاب غم میمیاد.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

کی رو اذیت کردی؟

مامانم رو...

تو اون تاپیک نوشتم ،بعد خیر سرم برای جبران گذشته گگفتم بسم الله شروع کنم کنکور ۱۴۰۵ که این اتفاق افتاد.

دیروز هم تو محل کاره مادرم ،دوباره منو سرکوفت کردن براش...

دعا کن برام.

من واقعا چه غلطیکنم ،حالی به حالی هستم.

اصلا مثلا گاهی ی محیط برام سمی هست فردا ممکن همین محیط آرومم کنه...رد دادم

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام