2777
2789

من از اول تیز بودم الانم که یه پا کاراگاهم😁😁

فقط اصلا سیاستهای زنونه بلد نبودم چون دوس نداشتم اونجوری بودنو یمدت حرص میخورم چرا اوایل جواب کارای خونواده شوهرمو نمیدادم و فلان بعدا دیدم برای این خونواده همون سادگی بیشتر جواب بوده چون انقدر هفت خطن من هرچقدم سیاست داشتم کم میاوروم ولی الان همسرم متوجه شده و کلا طرف منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا...اخه این درست شدنیم نبوده

کلا هیچکس درست شدنی نیست..

اصلا به عنوان یک زن، با توجه به حق و حقوقی که در ازدواج از دست میدی و خارج شدن ازش راحت نیست، دلیلی نداره کسی رو که نه والدینش تونستن تربیت‌اش کنن، نه جامعه، ما بخوایم بمونیم باهاش!

احمقانه ترین کار ممکنه تو ایران..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

,منم پرتم ،من تو نامزدی میرفتم خونه نادرشوهر تو فکر این بودم جاریم می موشیده این میرفته وسایل پسررو ...

😂😂😂

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

یکی از اقوام  پدرش فوت میکنه و میره تو خواب دخترش 

به دخترش میگه میخوای از علی طلاق بگیری؟

دخترش از خواب که بیدار میشه خیلی این خواب ذهنشو مشغول میکنه  و از طرفی خیلی خیلی به همسرش اعتماد داشته و لحظه ای فکر نمی‌کرد همسرش اهل خیانت باشه 

دو سه هفته بیخیال خواب میشه  ولی یه روز پیش خودش میگه حتما بابا منظوری داشته  و میره گوشی همسرش را می گرده و متاسفانه میبینه ای دل غافل داره بهش خیانت میکنه اون هم از نوع بدترین خیانت ممکن ...

داره طلاق میگیره ...

اره دقیقا ولی میگم کاش ماهم تو نانزدی انقدر دقیق بودیم شاید زندگیامون جور دیگه میشد انقدر عذاب نمیکش ...

درست میگی اما خیلی ها با توهم اینکه بریم زیر یه سقف درست میشه بچه دار شیم درست میشه و خیلی ها هم به اجبار برای فرار از خانواده شون دارن آگاهانه پا میزارن تو چاه عمیقی که خودشون ساختن و می‌دونن تهش سیاهیه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من از اول تیز بودم الانم که یه پا کاراگاهم😁😁فقط اصلا سیاستهای زنونه بلد نبودم چون دوس نداشتم اونجو ...

دقیقا 👌

از رو سیاست  خدتو ب سادگی بزنی بیشتر جواب میده 😁😂

فقط 49 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

دقیقا 👌از رو سیاست خدتو ب سادگی بزنی بیشتر جواب میده 😁😂

من نه اینکه ساده باشم ولی سبکم رفتار متمدن و بااحترام بود ولی اینا چون همسرم تک پسر بود فقط کمین کرده بودن یه عروس بگیرن تا عقده هاشونو خالی کنن درسته چندسال اذیت شدم ولی تیر اونام به سنگ خورد چون دیدن اصلا من اهل خاله زنک بازی و اینا نیستم الانم در حد چی خجالت زده ن ولی من دیگه رو نمیدم بهشون

وای همین تیز بودن خوبه،من اصلا تیز نیستم راحت پنهانکاری میکنن کلاه میزارن سرم منم نمیفهمم چیکار کنم ...

نامحسوس کنترلش کن اصلا گیر بهش نده هر ازچندگاهی هم با شوخی و خنده یه سری کارا رو به روش بیار البته میگم همسر من الان اهل پنهان کاری نیست ولی میدونه هم که من همه چیو متوجه میشم و خودش یه بار گفت همه ی ترسم این بود که یه دختر خنگ گیرم بیاد خداروشکر تو اینجوری نیستی

میخوام ببینم واقعا سر خیانت جدا شد بعد اونهمه سال؟؟یعنی خیانت اتقدر بده ک تونست قید ۱۰ سال زندگی رو ...

یعنی زندگی کنه؟ چطوری؟ مگه میشه بخشید؟

خیانت جنسی بوده 

هنوز طلاق نگرفته در حال اقدامه