2777
2789

تو عقد بودن مث اینکه چتهای خیانت طرف و پرخاشگریاشو  خساستشو و اینک میگ میرفتن بیرون دخترارو نگاه میکرده و ب این میگفته ندارم بعد پسر با مادرش میرفت خرید دختر فاکتوراشو پیدا کرده،میگ تو گوشی پسره دیده چت عاشقانه کرده بوده بعد ک دختر میفهمه چتارو نامزدش بهش میگه اونی ک بهش این پیامهارو دادم پسره دختر نیست دختر چندماه دیگ ادامه داده رو پسر زوم کرده میگ از حالت دستها و حرکاتش وقتی باهم تنها بودیم راحت بود و گارد نداشت شوخی میکردم حالت دستها و حرکاتشو میدیدم لوس بود،تا اخرس ر به پسر به دروغ میگه تو گوشیت دیدم یه اکانت با ایدی مفع.عولو بلاک کردی پسر میگه اهان اون واسه خط دوستم بوده ک یه ماه تو دستم بوده کلا، بعد دختره با همین یه دستیش میفهمه پسره خط دیگ هم داشته ک نگفته!دختره از قصد عصبانیش میکرده ببین واکنشش چیه

بعد از قبل با یه مشاور هماهنگ میکنه پسررو میبره پیشش مشاوره روز بعد به دختره میگ فقط جداشو

میگ یروز خونه مادر پسر بوده رفته سر وسایل پسره یه گوشی قدیمی ازش پیدا کرده دیده از بدن زنهای مختلف توش کلی عکس 

کاش هرکس خواست عروسی کنه همینقدر زرنگ باشه بعد من روهوا شوهر کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زندگی قبلیم همینطوری بود و خراب شد بعدش زرنگ شدم زندگی الانم خوبه😂

یعنی چی زرنگ شدی،منکه پرت پرتم

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

زرنگی کاری نداره فقط سیاست میخواد و جار و جنجال راه ننداختن و آگاهی که کدوم مدرک به درد دادگاه میخور ...

اخه مثلا من میرفتم تو نامزدی خونه مادرشوهرم سرم با تهم بازی میکرد این رفته وسایل پسررم گشته

آره عزیزم .خداروشکر که داره جدا میشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

شوهر سابقم کاراشو ماسمالی میکرد باور میکردم الان شوهرم خوبه اگه هم دست از پا خطا کنه تیزم میفهمم

وای همین تیز بودن خوبه،من اصلا تیز نیستم راحت پنهانکاری میکنن کلاه میزارن سرم منم نمیفهمم چیکار کنم بنظرت یکم حواسم جمع شه

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش