2777
2789
خو عمادم خوبه آقا عماد بابا عماد😂بعدم اسم اصیل و آریایی ایرانی چشه؟ بهتر از اسم عربی نیست؟

خب خوبه دیگه 

ولی خب معنیش میشه ستون 

و البته اسم عربیه عزیزم 

یک اسمی ک معنیشم قشنگ باشه دیگه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب خوبه دیگه ولی خب معنیش میشه ستون و البته اسم عربیه عزیزم یک اسمی ک معنیشم قشنگ باشه دیگه

خودم سورن ، سورنا ، کوروش ، آرمین ، آرمان دوست دارم😂😍

معنی اسماشونم قشنگه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

از اون اسمهای جدیده که خزه..مثلن ما اسم از ۱۰۰سال پیش داریم هنوز زیبا هستن مثل آیدا..نیلوفر..سینا..س ...

یاد این افتادم بعد اینکه سریال دل پخش شد یهو دیدیم از هر ده نفری که زایمان کردن و بچشون دختره هشت نفرشون اسمش و گذاشتن رستا

یه مدت خیلی‌ بولد شد یهو باز از مد افتاد

یکی دو سال هم هرکی زایمان می‌کنه اسم دخترش و می‌زاره پناه

همین دوتا دوستام زایمان کردن پشت سره هم هر دو هم پناه گذاشتن 

حالا نمیگم رستا و پناه زشتن نه ولی دیگه به قول بنده خدا وقتی برن کلاس اول کله کلاس اسماشون پناهه😅😅

اخه هامون کجا عامون کجا

شبیه که

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خودم سورن ، سورنا ، کوروش ، آرمین ، آرمان دوست دارم😂😍معنی اسماشونم قشنگه

همشون قشنگن سلیقه ات خوبه 

منم یک ردیف اسم مورد علاقه نوشتم  صفحات اول

خودم سورن ، سورنا ، کوروش ، آرمین ، آرمان دوست دارم😂😍معنی اسماشونم قشنگه

اخ اخ من عاشق اسم سورنا هستم ولی شایان و شاهانم خیلی دوست دارم عاشق پسر بچه هم هستم به خدا اگه آینده سه تا پسر بیارم می‌زارم شایان شاهان سورنا اگر دوتا پسر و ی دختر می‌زارم شایان شاهان شایلین البته ک مجردم 😁😆😂

یاد این افتادم بعد اینکه سریال دل پخش شد یهو دیدیم از هر ده نفری که زایمان کردن و بچشون دختره هشت نف ...

من شوهرم اصلا بچه دوشت نداره 

ولی هروقت بحث از بچه میشه میگه پناه بابا فلان 

بنظرم قشنگه ک 

اخ اخ من عاشق اسم سورنا هستم ولی شایان و شاهانم خیلی دوست دارم عاشق پسر بچه هم هستم به خدا اگه آینده ...

عاشق این اسما خفنم😂😍

ایشالاااااا در آینده ی نزدیک به حقیقت پیوسته میشه خواستت😁

اسم من از نظر بقیه شاید بهترین نباشه ولی خیلی دوسش دارم اسم مذهبیه و بهم میاد

خب پس مطمئنم خوش ات نمیاد اسمت بد تلفظ کنن 

اسم من آزاده ست به مسخره میگفتن آزادی واقعا ازادی و شد تا حرف چرت دیگ 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من شوهرم اصلا بچه دوشت نداره ولی هروقت بحث از بچه میشه میگه پناه بابا فلان بنظرم قشنگه ک

اره میگم قشنگه ولی دیگه همه دارن میزارن پناه 

استوری هرکی و باز می‌کنی که تازه زایمان کرده می‌بینی نوشته پناه مامان خوش اومدی 

خب پس مطمئنم خوش ات نمیاد اسمت بد تلفظ کنن اسم من آزاده ست به مسخره میگفتن آزادی واقعا ازادی و شد تا ...

ب منم زیاد میگن فاطی والا خیلیم دوس دارم بعدشم اسمم کلا تلفظ بد نداره اینجاهم سایت عمومیه هرکی می‌تونه نظرشو بگه