2777
2789
عنوان

یه عکس میزارم بگید رابطه این مادر و دختر چطور حس می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 11560 بازدید | 190 پست
اگه الان می تونین بزارین چهره زیباتون ببینم

میزارم عزیزم ولی شاید دیر بیاد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر شما خوشگلین به خاطر همون بعضی ها تو تاپیکتون هیت میدن بهتون

فدات عزیزم لطف داری 🥰❤️💕🌹🫶

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مثل ماه میمونین امیدوارم شوهرتان به اندازه خودتون انقدر شما خوشگلین جذاب باشهالبته بماند که من یکی ز ...

قربونت عزیزم راستش همسرم معمولیه اما مرد خوبیه برا خودمم خیلی چهره مرد ملاک نیست 

شک ندارم شما هم خوشگلی نسبت به خودت کم لطفی میکنی 💕❤️

عزیزم چقد بهت افتاده خوشگل شدی.انگار طبیعیه

مرسی عزیزم بعد یکسال دیکه طبیعی شده 

چهرتون قشنگه واقعا حالا قبلش رو نمی‌دونم چقدر تغییر بوده شاید از اول عالی بودید

مرسی عزبزم قبلش معمولی تر بودم