2777
2789
عنوان

چرا جنس مخالف تا ب من میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 31 پست
یا بد نگاهشون میکنییا خیلی مذهبی هستییا اونا خیلی مذهبی ان

هیچ کدوم از اینا نیستت تا ب بقیه میرسه کلی. شوخ و پایه ان ولی با من اروم و خجالتی. ولی اینکه میگین بد نگاه میکنم شاید این طور باشه چون حالات صورتم ک دست خدم نیست خدا مییدونه چ ری اکشنی ازم دیدن😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من برعکس

هر جنس مخالفی که میاد باهام حرف بزنه مثل بز زل میزنه تو چشمام جوری که معذب میشم خودم

یعنی باور کن شده طرف یکی دو دیقه موقع صحبت کردن زل زده تو چشمام

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

جدی از خجالتی بودنه؟

بله همونطور که گفتن اینم میتونه باشه

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
حالا من برعکسهر جنس مخالفی که میاد باهام حرف بزنه مثل بز زل میزنه تو چشمام جوری که معذب میشم خودمیعن ...

هر جفتش هم بنظرم غیر قابل تحمله دقیقا خود من یکی زل بزنه تو تخم چشمم عصبی میشم و ار اینکه با هم صحبتم اصلا ارتباط چشمی نداشته باشم عصبی تر چرا ملت نرمال نیستن😐

هیچ کدوم از اینا نیستت تا ب بقیه میرسه کلی. شوخ و پایه ان ولی با من اروم و خجالتی. ولی اینکه میگین ب ...

منم خیلی آروم و خجالتی ام با جنس مخالف که حرف میزنم اصلا تو چشاش نگاه نمی‌کنم ولی اونا بهم نگاه میکنن و البته خییلی معذب میشن طوری که فقط سعی میکنم سریع تر اون بحث تموم شه 

هر جفتش هم بنظرم غیر قابل تحمله دقیقا خود من یکی زل بزنه تو تخم چشمم عصبی میشم و ار اینکه با هم صحبت ...

اره منم خیلی معذب میشم

عین ادم نمیتونن حرف بزنن😂

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت