2777
2789

والا مشاوره ام میرم 

اما اینجا ام میخوام تجربیاتتون رو استفاده کنم 

و

چرا مادر همسرم تا میشینم دور هم 

یا یجا ک‌همه هستن تو فامیلشون 

میگه سعید رو من خیلی غیرتیه 

سعید نمیزاره من برم سرکار سعید بیچاره نگران زندگی ماست 

سعید گفته مامان حقی نداری بری سرکار 

سعید کل فکر و ذکرش ماییم 

همیشه پیشم میگه 

بهم میگین رفتار درست تو اینجور مواقع چیه؟

(سعید همسرمه)

به پشم گرفتن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منکه اوسکوله و فقط باید بحثو عوض کرد

مادرشوهر منم اینجوریه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

توام بگو و بخند

بگو اره مامان جون

همیشه ب سعید گفتم مردی ک احترام مادرش رو داشته باشه احترام من رو هم داره

خوشحالم ک سعید اینقد دوستتون داره، منم همیشه ازش همینو خواستم

اون میخاد تورو دق بده

توام اینجوری دقش بده😂

کم محلش کن اصلا خودتو بزن به نشنیدن، عقده و ضعف داره میخواد بگه ما اولویت پسرمون هستیم ، تو هر واکنشی نشون بدی یجوری ورقو برمیگردونه و تو رو مقصر جلوه میده پس اصلا بهش محل نده و بزن به بیخیالی و یجوری وانمود کن برات مهم نیستن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
توام بگو و بخندبگو اره مامان جونهمیشه ب سعید گفتم مردی ک احترام مادرش رو داشته باشه احترام من رو هم ...

اخه من گناهی نکردم چرا اینجوری می کنه 

همیشه پیششون سکوت بودم 

اره بنظرم حرفی که شما زدین صحیح هستش

والا بخدا اذیت می کنن با حرفاشون

اره میدونم چه حس بدیه

مادرشوهر منم چند روز پیش زنگ زده میگه میخواستم خونه تکونی کنم فلانی(شوهرم)دعوام کرده میگه اصلااا لازم نیس تو کاری کنی 

اینا عقده دارن که پسراشونم مثه شوهراشون باهاشون رفتار کنن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤