2777
2789

واااایییی😩😵‍💫 اومدم برم ۳۰ مین بخوابم ی بوی عرقی خورد تو دماغم داشتم بالا میاوردم خب حموم نری رتبه ۱ نمیشی بخدا

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

عرق ربطی به حموم نداره باید مراقبت کنن

من خودم ده دقیقه بعد حموم بو میدم ولی مام اسپری سریع میزنم البته هوا داره کم کم سرد میشه بو ها کمتر میشه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد یکی افتادم اینجا میگف روزی ۱۹ ساعت درس میخونه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

مسول پانسیون هستید؟

ن مشاور

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

منم پیش مشاور میرم بعضی از بچه های دوازدهمی یه بوی عرق گندی میدن که میخوام بالا بیارمبعد از اینکه از ...

بعد الان داره دوس پسرش حرف میزنه خب دختر ....😭😭😭