2777
2789

تاپیک قبلیمم گفتم،خلاصه بگم همسرم با خواهرش که ۱۷ سالشه دعواش شد،میخواس گوشیشو چک کنه،دختره هم گوشیشو نمیداد اینم به زور گرفت،منم اونجا بودم هیچی نگفتم،خواهرشم وسط عر زدناش گف من مث بز نگاه میکنم.

بعد همسرمم کوسن مبلو پرت کرد سمتش و سرش داد زد،اونم با گریه رفت تو اتاقش درو قفل کرد.

بعد مامانش امشب شام دعوت کرده.منم به همسرم گفتم با این رفتار خواهرت من نمیام خونتون.

اونم گف مگه اونجا خونه خواهرمه که تو بگی نمیام؟

بعد مامانش صبح زنگ زد که مثلا از دلم دربیاره،گف آره فلانی کنکوریه،پرخاشگر شده،استرس داره،اینا تحت تاثیر دوستاشونن،نمیفهمه داداشش نگرانشه،دو صباح دیگه قدر میدونه...از همین حرفا

تهشم گف امشب منتظرتونم.

خلاصه فهمیدم آقا رفته خبرچینی کرده پیش مامانش که صبح زنگ زده مثلا جریانو حل کنه بابای اینا نفهمه.

شما بودین میرفتین شب؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اره عزیزم برو ولی با خواهرش خیلی سرسنگین باش

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم برو ولی با خواهرش خیلی سرسنگین باش

قبلا هم همچین باهاش ارتباطی نداشتم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

قبلا هم همچین باهاش ارتباطی نداشتم😂

نه این سری حتی نشون بده قهر ی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

آره برو ولی یه سوال واقعا چرا جلو شوهرتو نگرفتی؟ من شوهرم همچین رفتاری با خواهرش میکرد صد در صد جلوش ...

اون کار خودشو میکنه

منم کلا اهل دخالت نیستم تو مسائل خواهر برادری

میگم خودشون حل کنن

برو بنظرم به خاطر این چیزا نزار دلخوری پیش بیاد از دختر ۱۷ ساله مگه میشه ناراحت شد

ولی واقعا کاشکی جلوی شوهرت میگرفتی یعنی چی گوشی یه دختر نوجوان چک کردن خیلی کار بدی شوهرت کرده 

اونم طفلک دیده تو حرفی نزدی اینو گفته من بودم دلخور نمیشدم

فقط 42 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

ولی کار شوهرت خیلی اشتباهه چرا گوشی خواهرشو چک کنه؟؟ 

چرا میگه خونه خواهرم نیست 

همین کارا رو میکنن حق ما خانما خورده میشه 

ولی خواهر شوهرت نباید به تو توهین میکرد دعوا بین خودش و برادرشه تورو چرا وسط میکشه