2777
2789
عنوان

مامان همسرم دعوت کرده برم یا نرم یا بهونه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیک قبلی خوندم بجا خواهرش باشم نه به خودش نه به زنش اعتنا نمیزارم اصلا محل نمیزارم چون شوهر تو ...

من کاری نداشتم که بهش

چی میگفتم خب

اون موقعم که پرید به خواهره مامانشون خونه بود دیگه

اگه کسی میخواس دخالت کنه مامانشه که اونم نکرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من کاری نداشتم که بهشچی میگفتم خباون موقعم که پرید به خواهره مامانشون خونه بود دیگهاگه کسی میخواس دخ ...

اره الکیم بتو حرف زده ولش کن 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
اون کار خودشو میکنهمنم کلا اهل دخالت نیستم تو مسائل خواهر برادریمیگم خودشون حل کنن

چقدر شوهرت بی فرهنگه که به زور وارد حریم خصوصی خواهرش شده و کتکشم زده‌ . به نظرم اگر در برابر ظلم سکوت کنی شریک ظلمی.

فردا که شوهرت تو رو کتک زد خواهرشم ازت حمایت نمیکنه و سکوت میکنه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
برو بنظرم به خاطر این چیزا نزار دلخوری پیش بیاد از دختر ۱۷ ساله مگه میشه ناراحت شدولی واقعا کاشکی جل ...

چی کارش میکردم

وقتی خودشون درگیرن نمیشه خب بپری وسط

خودمو کوچیک میکردم

واقعیتش من کلا پا رو دم همسرم نمیذارم مگر به خودم مربوط باشه

حوصله درگیری ندارم وقتی عصبیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اگه بیای تو خانواده شوهر من میفهمی چقدر مادرشوهرت دورتو گرفته و دوستت داره 

مادرشوهر من دقیقا انگار مجسمه،به هیچی واکنش نشون نمی‌ده ،فقط در مورد پسراش زبونش کار می‌کنه مبادا یکی بهشون بگه بالای چشمتون ابروه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤