2777
2789
عنوان

خانواده م قیافمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست
الهی🥲تو چهره و قیافتو خودت انتخاب نکردی، ولی اونا رفتارشونو خودشون انتخاب کردنازشون بپرس هدفتون ازی ...

کاش خدا همچین ادماییو نازا میکرد

من وایسادم منو نمیشه کشت

حتما بده ک انقدر مسخرم میکنن

منم دخترم ی مشکلی توصورتش داره ولی هیچوقت دلم نمیاد ب روش بیارم هیچکس توخونه حق نداره راجبش حرف بزنه اگه کسی بیرون چیزی بگه دهنشوسرویش میکنم ان شاءالله  بزرگ بشه عمل بشه خوب بشه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه من حتی دانشگاه رو ول کردم برای این مورد؟!پول ندارم نواقص صورتم رو درست کنم🥲هیچکس چهره ی ...

کاش منم ول کنم .از قبافم خجالت میکشم

حودم باهاش اوکیم تااینکه میان میرینن ب اعتماد بنفسم

من وایسادم منو نمیشه کشت

خب دیگ خودتم داری میگیببخشیدا ولی به هیچ جات نگیر این آدمارو

نمیتونم دارم باهاشون زندگی میکنم 

تا میام یکم دلخوش شم به زندگی خرابش میکنن

من وایسادم منو نمیشه کشت

باورت میشه من حتی دانشگاه رو ول کردم برای این مورد؟!پول ندارم نواقص صورتم رو درست کنم🥲هیچکس چهره ی ...

اونارو منم میبینم حسرت میخورم عادیه😂

بهترین روتین پوستی رو میگیرن

بهترین جراح های پلاستیک

پول زیاد و زندگی و رفاه کامل

اگرم زشت باشن به دلیل موقعیت اجتماعی ک دارن کلی ادم بهشون نزدیک میشن

و زه دليل همون موقعیت اجتماعی ک دارن دارای اعتماد به عرش زیادی هستن و حتی اگر زشت هم باشن ما خوشگل میبینمشون😂

منم دخترم ی مشکلی توصورتش داره ولی هیچوقت دلم نمیاد ب روش بیارم هیچکس توخونه حق نداره راجبش حرف بزنه ...

خوشحال دخترتون بخاطروهمچین مادری

من وایسادم منو نمیشه کشت

خودشونم مالی نیستن

بگو قیافم هر چی هست از   گوشت و پوست شمام      شما اگه خوب بودید منم بهتر از این بودم     همین

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
حق داری ناراحت باشیولی خودتو بخاطر ناراحتیت، چهره ت، بدنیا اومدنت سرزنش نکنتو نقشی درش نداشتی

کاش بخ دنیا نمیومدم فردام تولدمه نحس ترین روز

من وایسادم منو نمیشه کشت

انقدر زدن توسرم وقتی یکاریو درست انجام میدم شوکه میشم که ن بابا منم میتونم

به خودت بیا 

تو توی هر کاری توانمندی اگر خودت بخوای 

به حرفایی که میزنن اهمیت نده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

حیف است چنین خانواده ای رو خانواده خطاب کرد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بگو قیافم هر چی هست از گوشت و پوست شمام شما اگه خوب بودید منم بهتر از این بودم همین

منو خوردم کردن طوری که جرات ندارم تودانشگاه راه برم

من وایسادم منو نمیشه کشت