2777
2789
عنوان

خانواده م قیافمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پول بدید عمل کنم خوشگل بشم گفتن نه بگو پس دیگه زر نزنید

ارخودم خجالت میکشم از وجودم بدنم صورتم همه چیم

منه بدبخت بااهتماد بنفس له شده میرم دانشگاه هرروز

دلم میخواد خونه بمونم کسی نبینتم

من وایسادم منو نمیشه کشت

منو خوردم کردن طوری که جرات ندارم تودانشگاه راه برم

بی خود  رو اعتماد به نفست کار کن    مردم  هزار مشگل دارن       مشگلا بدتری دارن  اعتماد به نفس دارن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
بی خود رو اعتماد به نفست کار کن مردم هزار مشگل دارن مشگلا بدتری دارن اعتماد به نفس دارن

اخه زندگی کنم که چی بشه وقتی انقدر دوس نداشتنی ام

من وایسادم منو نمیشه کشت

اخه زندگی کنم که چی بشه وقتی انقدر دوس نداشتنی ام

برا خودت  زندگی کن  یه نفر پیدا میشه عاشقت میشه   والاتو فامیل   داریم  خیلی  زشت  شوهرا خوبی کردن          الانم همه   با وجود زیبایی خدادادی     میرن باز عمل میکنن   شما  خدا شکر کن تنت سالمه  عزیزم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
کاش منم ول کنم .از قبافم خجالت میکشمحودم باهاش اوکیم تااینکه میان میرینن ب اعتماد بنفسم

چی چیو ول کنم اینده ی درخشانی که منتطرت هست رو میخوای از دست بدی؟!

من به ت*ن*ف*ر*و*ش*ی فکرمیکنم بتونم پول عمل های صورتم رو جور کنم بتونم دانشگاه برم ۲۷سالمه

شرافتمندان کارکردن نظافت منازل که حقوقش کمه

اونارو منم میبینم حسرت میخورم عادیه😂بهترین روتین پوستی رو میگیرنبهترین جراح های پلاستیکپول زیاد و ز ...

خیلی مرفه هستند خیلی میبینی خونه های لاکچریشون رو؟!

میبینی ۲۴ساعته داخل اتاق عمل بودنشون رو 

پارتنر های عالی ای که نصیبشون میشه

خونه و ماشین و تفریح

من تو دلم موند یکبار یک دیس پلو زعفرانی با ماهیچه بخورم پول ندارم

اون نوشیدنی هایی که میرن کافه میگیرند

یک بایک برابر نیست

کاش منم مثل اونا بودم

من ادم زشتی بینشون ندیدم

همه خوشکل

لب ها قلوه ای سرخ

چشم ها رنگی و درشت 

مژه و ابرو خوشکل و پرحجم

کمر باریک باسن عالی قد عالی 

چی چیو ول کنم اینده ی درخشانی که منتطرت هست رو میخوای از دست بدی؟!من به ت*ن*ف*ر*و*ش*ی فکرمیکنم بتونم ...

😳😳😳😳ترو خدا اینطوری فک نکن اصلا هنگ کردم اینو دیدم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

ارخودم خجالت میکشم از وجودم بدنم صورتم همه چیممنه بدبخت بااهتماد بنفس له شده میرم دانشگاه هرروزدلم م ...

تو دانشگاه که همه معمولی هستند شما هم مطمعنم زشت نیستی یک میکاپ ساده کن در حد نچرال برو دانشگاه به خدا چیزی نیست 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️