2777
2789
عنوان

وقتی تو عمرت غذای رژیمی نخوردی الان مجبوری برا نامزدت درست کنی😂📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 86 پست
کاش یا اون کوتاه تر بود یه من بلند تر هعی😂

خوبید الانم ناشکر نباش

در عوض من ورژشکارم مربیم شوهرم ورزش نمیکنه اصلا😂😂😂😂

البته خودش تو‌خونه شنا میزنه یه سری حرکات رو انجام میده ولی اهل باشگاه و اینا نیست 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبید الانم ناشکر نباشدر عوض من ورژشکارم مربیم شوهرم ورزش نمیکنه اصلا😂😂😂😂البته خودش تو‌خونه شنا ...

برعکسیم کلا من نامزدم مربیه باشگاه داره خودم ورزش نمیکنم اما میگه حتما توئم باید ورزش کنی😂😂

برعکسیم کلا من نامزدم مربیه باشگاه داره خودم ورزش نمیکنم اما میگه حتما توئم باید ورزش کنی😂😂

وای پس بزعکسیم😂😂😂😂من مربی بدنسازی و پیلاتسم الانم که باردارم ورزش میکنم و سر کار میرم 

اما شوهرم نه و منم اصرار نمیکنم بهش چون بدنش بد فرم نیست و خب کارش چیز دیگس میگم راحت باشه.چون خودش هی تو خونه یه سری حرکات رو گاهی تفریحی انجام میده به خاطر همین بدنش بد حالت نمیشه

خوشم میاد باشگاه بره ها اما میگم خودش دوست داشته باشه میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

وای پس بزعکسیم😂😂😂😂من مربی بدنسازی و پیلاتسم الانم که باردارم ورزش میکنم و سر کار میرم اما شوهرم ...

من اصلا دوست ندارم برم ولی مجبورم برم 😂😂چه عالییی خدا قوت ایشالا بچتم ورزشکار میشه😍

من اصلا دوست ندارم برم ولی مجبورم برم 😂😂چه عالییی خدا قوت ایشالا بچتم ورزشکار میشه😍

برو عزیزم برای روحیت هم خوبه دیگه نمیتونی ولش کنی اونوقت 

همون😂😂😂ار تو شکم مامانی ورزشکاره

من میرم باشگاه کسی باور نمیکنه حاملم چون شکم نزدم زیاد😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

برو عزیزم برای روحیت هم خوبه دیگه نمیتونی ولش کنی اونوقت همون😂😂😂ار تو شکم مامانی ورزشکارهمن میرم ...

گفتم از شلوغی باشگاه بدم میاد گفت تایمی که کشی نیست جفتمون میریم رفتیم فقط عکس گرفتم 😂

ای جونممم

گفتم از شلوغی باشگاه بدم میاد گفت تایمی که کشی نیست جفتمون میریم رفتیم فقط عکس گرفتم 😂ای جونممم

خب خوبه که شرایط هم برات فراهم میکنه 

میدونی چون میگه برو نمیری وقتی بگه نرو اونوقت دوست داری بری😂😂😂

شوهرم ناراحته میگه چرا شکمت بزرگ نمیشه🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خب خوبه که شرایط هم برات فراهم میکنه میدونی چون میگه برو نمیری وقتی بگه نرو اونوقت دوست داری بری😂😂 ...

نمیدونم گفت دو دوتا چهارتا بکن اما تهش باید بری😂میگفتی اینم بد؟شکم میخوای چیکار 

نمیدونم گفت دو دوتا چهارتا بکن اما تهش باید بری😂میگفتی اینم بد؟شکم میخوای چیکار

😂😂😂😂یعنی فکراتو بکن جواب اره رو بده 

توام برو یکی دو روز بری عادت میشه که دیگه اونم بهانه نگیره 

دیگه مردا هرجور باشی میگن نه جور دیگه خوبه😂😂😂😂آخه هنوز وقت دارم شکمم در بیاد بابا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

😂😂😂😂یعنی فکراتو بکن جواب اره رو بده توام برو یکی دو روز بری عادت میشه که دیگه اونم بهانه نگیره د ...

😂😂بچت شاید پسر باشه چون شکم آدم زیاد معلوم نیس

آره میرم😂